Windows 10. OFICIAL, Anuntul RADICAL al Microsoft

Windows 10. Anuntul radical a fost facut in mod oficial de catre compania Microsoft astazi, iata ce schimbare uriasa va fi oferita pentru toti clientii.

Windows 10 edge

Windows 10. Astazi a fost confirmat oficial ceea ce zilele trecute nimanui nu-i venea sa creada ca ar fi posibil, compania Microsoft pregatindu-se sa faca ceva ce putine alte companii au avut curajul, intr-o situatie similara. Mai exact, Windows 10 va avea un nou browser Microsoft Edge care este bazat pe platforma Chromium a celor de la Google, si nu pe cea veche a Microsoft, schimbarea aratand ca desi companiile sunt competitoare, pot imprumuta idei unele de la altele.

Windows 10. Stim deja ca platforma Chromium a Google este folosita nu doar pentru Google Chrome, ci si pentru Opera, sau alte browsere, iar acum Microsoft Edge va fi regandit in totalitate in baza sa. Chromium este un proiect open-source, deci Microsoft profita de asta pentru a le oferi utilizatorilor Windows 10 o experienta nativa similara cu cea pe care o are Google Chrome, intr-o incercare de a nu deveni irelevanta in ceea ce priveste navigarea pe web.

Windows 10. OFICIAL, Anuntul RADICAL al Microsoft

Windows 10. Folosirea platformei Chromium va oferi o experienta mult mai buna de navigare pe internet multumita compatibilitatii crescute cu mai toate website-urile, dar si cu script-urile folosite in ele. Practic, Microsoft recunoaste intr-un final ca ideea sa de a continua cu un browser lipsit de popularitate este una paguboasa, asa ca Windows 10 va beneficia, cel putin pentru navigarea pe internet, de functiile avansate pe care le are si Google Chrome in momentul de fata.

Ultimately, we want to make the web-experience better for many different audiences. People using Microsoft Edge (and potentially other browsers) will experience improved compatibility with all web sites, while getting the best-possible battery life and hardware integration on all kinds of Windows devices.

Windows 10. Microsoft a analizat aceasta posibilitate inca de acum un an, si a fost convinsa de clientii care-i folosec sistemul de operare, acestia cerand imbunatatirea radicala a experientei de utilizare a internetului. Deocamdata proiectul de a modifica browserul Microsoft Edge pentru a-i reconstrui cu platforma Chromium este abia la inceput, si nu se stie cand urmeaza sa fie lansata prima versiune publica pentru Windows 10 a acestui browser imbunatatit.