Huawei. O NOUA Tara INTERZICE Produsele Chinezilor

Huawei. O noua tara a luat decizia de a interzice produsele chinezilor, marcand o noua lovitura dura aplicata companiei, la doar o zi dupa arestarea CFO-ului.

huawei japonia

Huawei. La doar o zi dupa ce directorul financiar, si fiica CEO-ului companiei, a fost arestat de catre Canada la cererea SUA, o noua tara a anuntat ca va interzice produsele chinezilor in institutiile sale guvernamentale. China si presa locala au atacat viguros SUA pentru decizia de a cere arestarea directorului financiar al companiei Huawei, guvernul chinez cerand eliberarea sa imediata, lucru care desigur ca nu se va intampla, pentru ca americanii au alte planuri in acest razboi.

Huawei. Totusi, desi SUA este atacata de catre chinezi pentru decizia de a incerca sa distruga compania, pentru a ataca in subsidiar statul chinez, Japonia a anuntat ca va interzice produsele chinezilor in institutiile guvernamentale. Decizia luata ed catre Japonia pentru interzicerea produselor Huawei in institutiile guvernamentale vine la cateva luni dupa ce o decizie similara a fost luata de catre guvernul SUA, deci va puteti imagina cat de influenti sunt americanii.

Huawei. O NOUA Tara INTERZICE Produsele Chinezilor

Huawei. Japonezii spun ca decizia de a interzice produsele chinezilor in institutiile guvernamentale are la baza faptul ca ele ar putea fi folosite de catre statul chinez pentru a-i spiona pe cetatenii tarii. Mai mult decat atat, japonezii par sa se fi saturat de constantele atacuri cibernetice, care ar avea legatura si cu produsele celor de la Huawei, asa ca se vor reorienta spre echipamentele altor companii, oferta fiind oricum foarte variata, asa ca au de unde alege.

The rhetoric came as Japanese media reported that the country was effectively going to ban government purchases of telecommunications products from Huawei over fears of intelligence leaks and cyber attacks. The report follows a decision by the US this year to ban government purchases of Huawei gear.

Huawei. Practic, vedem ca atacurile vin din toate partile pentru companie, si nu m-ar mira daca azi, sau saptamana viitoare, am afla ca alti aliati ai SUA, inclusiv din Europa, ar anunta ca se gandesc sa interzica produsele chinezilor. Huawei a fost serios afectata pe burse in urma acestor actiuni sustinute de catre SUA, iar daca lucrurile vor continua asa, atunci e foarte posibil ca foarte curand sa vedem si primele probleme in vanzari pentru companie.