Fortnite. NOI Arme si Alte SURPRIZE in Sezonul 7

Fortnite. Noi arme si o gama variata de surprize pentru sezonul 7 au fost dezvaluite pentru toti jucatorii, iata de ce beneficiaza acestia in momentul de fata.

Fortnite arme

Fortnite. Dupa cum prea bine stiti deja, sezonul 7 al jocului aduce foarte multe surprize pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar printre ele se numara locatiile care pot fi explorate inca de zilele trecute. Epic Games a implementat deasemenea si noi provocari pentru Fortnite, astfel ca jucatorii trebuie sa danseze in diverse locatii ascunse din joc, iar acest lucru le va aduce diverse bonusuri, sau alte noutati de care se vor putea bucura in cadrul jocului.

Fortnite. Dupa cum stiti deja, in joc sunt implementate si avioane, iar jucatorii au inceput sa se distreze asa cum trebuie profitand de ceea ce aduc ele nou pentru toata lumea inceapand de zilele trecute. In imaginea animata de mai jos puteti vedea cat de usor se poate parasuta cineva pe un avion din Fortnite pentru a omora alti jucatori, insa separat de asta, jucatorii au inceput sa faca si diverse cascadorii, aratand cat de bine te poti distra cu ceea ce a integrat Epic Games.

Fortnite. NOI Arme si Alte SURPRIZE in Sezonul 7

Fortnite. Printre toate aceste noutati se ascunde si ceva foarte interesant, mai exact o posibila dovada a faptului ca in Battle Royale ar putea fi adaugate intr-un final sabiile, ceva ce exista de mult in joc, dar nu in acest format. Epic Games adauga in mod constant arme noi pentru jucatorii din intreaga lume, insa oferirea de sabii in Fortnite pentru modul de joc Battly Royale ar fi ceva cu adevarat inedit, ceva ce ar da nastere unor batalii mai interesante.

Fortnite. Jocul este atat de popular in momentul de fata incat compania Epic Games a luat recent decizia de a renunta sa mai dezvolte Unreal Tournament penru a se putea concentra mai serios pe actuala creatie. Asta inseamna ca pentru Fortnite ne putem astepta la si mai multe surprize in viitorul nu foarte indeparatat, Epic Games incercand sa convinga cat mai multa lume sa se joace, pentru a genera si mai multi bani de pe urma titlului.

Articolul precedenteMAG. Telefoane cu 5000 LEI Pret REDUS in Weekend
Articolul următorSamsung GALAXY S10. EXCLUSIV Asa ARATA cele 3 Modele
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.