Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV Asa ARATA cele 3 Modele

Samsung GALAXY S10. Asa arata cele 3 modele care vor fi puse in vanzare de catre Samsung, ele fiind dezvaluite in exclusivitate pentru fanii companiei.

Samsung GALAXY S10 modele

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane va contine 3 modele care vor fi puse in vanzare la nivel international de catre compania Samsung, iar astazi avem ocazia de a vedea o noua prezentare pentru design-ul tuturor. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre un foarte cunoscut leaker de informatii despre produse inca nelansate, iar Samsung GALAXY S10 a fost recreat de catre un producator de carcase in baza unor schite ale companiei coreene.

Samsung GALAXY S10. Primul model cunoscut si cu indicativul Lite, dar avand numele de cod Beyond 0, are un ecran plat cu diagonala de 5.8 inch, si va fi pus in vanzare cu numarul de serie SM-G970F. Al doilea model al Samsung GALAXY S10 are exact aceasta denumire, un ecran curbat, cu diagonala de 6.1 inch, exact ca iPhone XR, numele de cod Beyond 1, si numarul de serie SM-G973F, acesta urmand a fi inlocuitorul direct pentru Samsung GALAXY S9 pe piata.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV Asa ARATA cele 3 Modele

Samsung GALAXY S10 modele schita

Samsung GALAXY S10. Pentru al treilea model, care este si cel Plus, vorbim despre un ecran cu diagonala de 6.4 inch, mai mic decat cel al iPhone XS Max, numele de cod fiind Beyond 2, cu numarul de serie SM-G975F. Separat de aceste trei modele, va exista inca unul al seriei Samsung GALAXY S10, acesta urmand a fi tot Plus, cu ecran de 6.7 inch, si conectivitate 5G, insa ar putea fi vandut doar in China, daca zvonurile aparute pana acum se vor dovedi a fi adevarate.

Samsung GALAXY S10. Interesant in aceasta imagine este faptul ca perforatia din ecran nu este vizibila intr-un colt al acestuia, ci este vizibila chiar in centru, asa cum vedem la alte modele de telefoane abia lansate. Daca seria Samsung GALAXY S10 va arata exact asa, atunci vorbim despre telefoane foarte atractive, care vor fi cautate de catre multi consumatori, insa conteaza foarte mult si cat urmeaza sa coste aceste noi modele de telefoane cand vor ajunge in magazine.