Fortnite. Epic Games a CEDAT, Schimbarea MAJORA Facuta

Fortnite. Epic Games a cedat in fata presiunii puse de catre utilizatorii din lumea intreaga, si a decis sa faca o schimbare radicala pentru jocul atat de popular.

Fortnite sabie

Fortnite. V-am spus saptamana aceasta despre o problema serioasa pe care Epic Games o are cu utilizatorii in sezonul 7 al jocului sau, acestia fiind foarte suparati, si cerand modificarea unei schimbari importante. V-am spus deja ca Infinity Blade a fost introdusa in Fortnite, adica o sabie foarte puternica, dar care este mult prea puternica in opinia jucatorilor, care au inceput sa se revolte si sa ceara eliminarea sa din joc, lucru care s-a si intamplat, intr-un final.

Fortnite. Mai jos puteti vedea mesajul pe care l-a publicat compania Epic Games pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter, ea recunoscand faptul ca a gresit cu sabia Infinity Blade, si ca ea a fost eliminata din joc. Epic Games le multumeste utilizatorilor pentru faptul ca i-au atras atentia cu privire la sabia care a adus un dezechilibru foarte mare pentru Fortnite, si ca intentioneaza sa isi reevalueze modul in care implementeaza noi arme atat de puternice in joc.

Fortnite. Epic Games a CEDAT, Schimbarea MAJORA Facuta

Fortnite. Aceasta nu este prima oara cand Epic Games face greseli de acest gen, deci vom mai vedea cu siguranta in viitor si altele, dar partea buna este caa a ascultat de jucatori, si a eliminat sabia. Desi sabia Infinity Blade a fost promovata intens de catre Epic Games pentru jocul Fortnite dupa lansarea sezonului cu numarul 7, iata ca in final totul a fost in zadar, pentru ca nu e tocmai normal sa aduci un dezechilibru atat de mare pentru un asemenea joc.

Fortnite. Fiind cel mai popular joc de pe planeta, compania Epic Games trebuie sa implementeze mai mereu noutati importante pentru titlu, pentru a tine oamenii conectati la lumea sa virtuala. Problema este ca uneori apar si derapaje de acest gen, iar desi campionatul Winter Royale al Fortnite a fost afectat, cei de la Epic Games nu vor face schimbari si in legatura cu ceea ce s-a inregistrat pana acum ca punctaj, concentrandu-se doar pe viitor.

1 COMENTARIU

  1. Marketing , vor sa atraga mai multi jucatori pana la schimbarea radicala de a adauga alte optiuni si beneficii care sa-i captiveze pe cei chiar interesati sa competiveze , aia fac banii . Acum mai culeg inca , o sa se intample ca la clash of clans , cine stie stie.