Samsung GALAXY S10. IMAGINEA care a INNEBUNIT Internetul

Samsung GALAXY S10. Imaginea care a innebunit internetul si a generat discutii aprinse online este cea care iti arata cat de dorit este telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY S10 imagine

Samsung GALAXY S10. O imagine care a innebunit intregul internet si a generat foarte multe discutii in mediul online ne arata cat de mare este interesul vis-a-vis de aceasta serie de telefoane mobile. Un foarte cunoscut leaker de informatii despre produse inca nelansate a publicat zilele trecute imaginea de mai jos in care incearca sa ne prezinte cum ar trebui sa arate versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 in momentul in care va ajunge pe piata.

Samsung GALAXY S10. Desigur ca aceasta nu este o unitate reala a telefonului, ci doar un OPPO FIND X cu un wallpaper special care ne arata unde anume vor fi pozitionate camerele frontale duale ale telefonului Samsung. Multa lume a luat imaginea “de buna”, si a crezut ca ea prezinta de fapt un Samsung GALAXY S10 complet real, cand de fapt era vorba doar despre un telefon de la un alt brand chinezesc, care avea un wallpaper special aplicat pe el.

Samsung GALAXY S10. IMAGINEA care a INNEBUNIT Internetul

Samsung GALAXY S10 plus imagine

Samsung GALAXY S10. Desi telefonul din imagine nu e al Samsung, ceea ce vedem va semana extrem de bine cu versiunea Plus a telefonului, care urmeaza sa aiba tot un ecran cu margini foarte subtiri, dar si o camera duala frontala, cu perforatie, nu decupaj. Samsung GALAXY S10 ar putea fi usor diferit in versiunea standard daca nu va avea o camera duala integrata, insa daca va avea, atunci design-ul va fi identic pentru cele doua modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10 plus imagine wallpaper

Samsung GALAXY S10. Bonus, a doua imagine prezinta acelasi telefon, dar cu un wallpaper diferit care ii pune in evidenta si curbura ecranului, facandu-l sa semene mai bine cu un produs vandut de catre coreeni. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va fi lansata in cursul lunii februarie a anului viitor, mai exact pe 20 februarie fiind programata prezentarea, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in data de 8 martie, cel putin conform celor mai recente zvonuri.