Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Ecranul IMENS

Samsung GALAXY NOTE 10. Un ecran cu diagonala foarte mare este anuntat pentru noul model de smartphone pe care compania Samsung il va lansa pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10 diagonala

Samsung GALAXY NOTE 10. Un ecran imens este anuntat pentru noul model de telefon pe care compania coreeana il va lansa pe piata, coreenii dorind sa uimeasca intreaga lume cu un telefon care va oferi si functii pe masura. Am auzit deja inca de acum cateva luni ca Samsung GALAXY S10 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch in versiunea 5G vanduta in Coreea de Sud, iar acum aflam ca inclusiv Samsung GALAXY NOTE 10 va avea unul similar.

Samsung GALAXY NOTE 10. Un foarte cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung nelansate sustine ca telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.75 inch, cu mult peste cea a actualelor modele. Cu un ecran care are diagonala de 6.75 inch, Samsung GALAXY NOTE 10 va fi unul dintre cele mai mari smartphone-uri premim de pe piata, intrecand cu mult ceea ce ofera compania Huawei, sau oricare dintre companiile chinezesti.

Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Ecranul va fi IMENS

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul va fi mai mare chiar si decat cel pe care-l are iPhone XS Max al companiei Apple, diferenta de 0.25 inch putand aduce si o rezolutie mai buna pentru vizualizarea de imagini. In comparatie cu seria Samsung GALAXY S10 puteti vedea ca va exista o diferenta de cam 0.3 inch in diagonala ecranului, insa Samsung GALAXY NOTE 10 face parte dintr-o serie care a avut intotdeauna diagonala mai mare printre seriile de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acest ecran urias poate aduce inclusiv o noua baterie de capacitate mai mare pentru a sustine ecranul, spatiul suplimentar din carcasa permitand extinderea capacitatii acestei componente incepand de anul acesta. Ce alte surprize sunt pregatite pentru Samsung GALAXY NOTE 10 nu stim, insa putem astepta o noua camera mai buna, functii speciale pe partea software, si cine stie ce alte noutati interesante vor mai fi pregatite pentru clientii din lumea intreaga.

14 COMENTARII

  1. Ce capacitate de productie au astia , daca se chinuie putin ii face si lui Apple telefoanele , cel putin acum cand Xs nu merge atat de bine .

  2. Sau se mai poate la sfârșitul luni… deoarece săptămâna trecută am primit o notificare in care ni se spunea că o sa vina Bixby 2.0 la sfârșitul luni printr-un update.
    Deja am primit si notificare pe Samsung Members in care scrie ce e nou la Android 9…. Ar fi ceva sa fie la sfârșitul lunii si pe S8 :))

  3. Pai spre exemplu cu Android 8.
    Au început update ul pt s8 prin 20 februarie si pe s7 a ajuns pe la sfârșitul lui Martie daca nu ma înșel.
    Dacă totul va fi bine…. Undeva prin februarie o sa fie si pe S8.

  4. Frumos , noul note 10 va fi la fel de mare că note 9 numai că va avea ecran mai mare cu marginile de jos și sus foarte mici. Și zaoen daca nu știai Huawei are telefon cu diagonala de 7.2 , informează te înainte să pui o știre

  5. Nu ai specificat asta in articol. Dar e ok. Lumea în ziua de azi vor telefoane mari. Daca Apple lansează un telefon de 7inch crezi că nu îl cumperi ?

  6. Ce să spun … IPhone XS Max are 6.5 inci dar pe tine te doare că Note 10 va avea cu 0.25 inci mai mult la diagonală. Voi sunteți complet dezolanți cu frustrările care se preling din comentariile voastre…
    Note 10 va fi mai mic decât iPhone XS Max dar mă rog pe tine te ftue grija de Note 10!