Samsung GALAXY S10. PREZENTARE VIDEO cu o Noutate MAJORA

Samsung GALAXY S10. O noua prezentare video ne dezvaluie o noutate majora de care au parte clientii care vor cumpara telefoanele din serie, iata ce va primi lumea.

Samsung GALAXY S10 prezentare video

Samsung GALAXY S10. Astazi vedem o prima prezentare video pentru o noutate majora de care se vor bucura fanii companiei care asteapta lansarea noilor modele de telefoane, iar despre ea am vorbit si zilele trecute. Mai exact, v-am spus in 2018 si 2019 ca pentru versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 avem prima confirmare a faptului ca dimensiunile telefonului vor fi extrem de similare cu cele pe care le vedem pentru Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai jos avem si o confirmare video pentru aceasta veste buna, iar asta pentru ca daca telefonul vechi incape in carcasa celui nou, e clar ca dimensiunile nu vor fi diferite. Asta inseamna ca noul ecran pentru versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 nu va creste dimensiunile totale ale telefonului, desi va exista o diferenta de 0.2 inch intre ecrane, asa ca inclusiv accesoriile vechi pentru telefoane vor fi compatibile cu modelele noi.

Samsung GALAXY S10. PREZENTARE VIDEO cu o Noutate MAJORA

Samsung GALAXY S10. Desi cei de la Samsung vor creste diagonalele ecranelor atat pentru telefoanele standard, cat si pentru cele din seria Plus, se pare ca dimensiunile totale vor ramane la fel, asa cum a facut si Apple cu telefoanele sale. Desigur ca pentru seria Samsung GALAXY S10 a coreenilor nu va exista o crestere atat de dramatica pentru diagonalele ecranelor in comparatie cu ceea ce am vazut pentru iPhone XS, insa chiar si asa modificarea e buna.

Samsung GALAXY S10. Nu mai putin de 5 modele de telefoane sunt pregatite pentru aceasta serie, ele avand ecrane care au diagonale cuprinse intre 5.8 inch si 6.7 inch, in functie de tarile in care urmeaza sa ajunga. Chiar daca pentru modelele Samsung GALAXY S10 cu ecrane de 6.4 inch nu vor creste dimensiunile totale, pentru versiunea care va avea ecran de 6.7 inch vom vedea cu siguranta o modificare substantiala fata de Samsung GALAXY S9 Plus.