Samsung GALAXY S10. PRIMA Veste GROZAVA din 2019

Samsung GALAXY S10. O veste grozava pentru fanii din intreaga lume vine in Ajunul Anului Nou, iata schimbarea uriasa de care se va bucura toata lumea.

Samsung GALAXY S10 dimensiuni

Samsung GALAXY S10. O veste grozava vine pentru fanii din intreaga lume in prima zi a anului 2019, iar asta pentru ca noul model de smartphone va avea parte de ceva ce nu chiar toata lumea credea ca va fi posibil. In imaginea de mai jos puteti vedea o carcasa pentru versiunea Plus a Samsung GALAXY S10, ea fiind plasata pe un Samsung GALAXY S9 Plus, iar dupa cum puteti vedea, se potriveste perfect pe actualul model de telefon, iar aceasta e vestea cea mai buna.

Samsung GALAXY S10. In versiunea Plus telefonul va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, deci cu 0.2 inch mai mare decat cea a Samsung GALAXY S9 Plus, insa dimensiunile totale ale telefoanelor nu se vor schimba. Practic, Samsung GALAXY S10 va fi, in versiunea Plus, la fel de mare precum Samsung GALAXY S9 Plus, deci actualii clienti nu vor trebui sa-si schimbe accesoriile, si nu vor trebui sa se obisnuiasca cu un telefon mai mare.

Samsung GALAXY S10. PRIMA Veste GROZAVA din 2019

Samsung GALAXY S10 dimensiuni s9

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti observa, carcasa facuta in baza unor schite preluate de la parteneri ai coreenilor se potriveste atat de bine pe actualele modele de telefoane, incat acopera si camera exact unde trebuie. Desigur ca pentru noua serie va exista o camera tripla, pozitionata altfel in carcasa, insa chiar si asa, dimensiunile pentru versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie identice cu cele ale modelelor existente pe piata.

Samsung GALAXY S10. Partea buna in aceasta situatie este ca Samsung va creste doar diagonala ecranului si va reduce substantial marginile acestuia, fara a fi modificat in mod rau design-ul total al telefonului. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat in ziua de 20 februarie a acestui an, conform celor mai recente zvonuri, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc pe data de 8 martie, preturile urmand a fi similare cu cele ale seriei actuale.