Prima Pagina iPad Mini iPad Mini 5. Primele Imagini ale Viitoarei Tablete

iPad Mini 5. Primele Imagini ale Viitoarei Tablete

iPad Mini 5. Noi imagini cu tableta pregatita de catre compania Apple ne arata ce surpriza este in proces de dezvoltare in momentul de fata.

9

iPad Mini 5 imagini

iPad Mini 5 este viitoarea tableta pe care compania Apple se pregateste sa o lanseze pentru clienti in cursul anului 2019, iar astazi avem ocazia de a vedea si primele imagini ce au legatura cu ea. Mai exact, vedem cateva imagini cu noua carcasa a iPad Mini 5, ele ratandu-ne modificari minore facute de catre cei de la Apple pentru clientii care o vor cumpara.

iPad Mini 5 urmeaza sa vina cu o carcasa care este fabricata in totalitate din aluminiu, fara o portiunea de plastic in zona in care se afla antenele GSM ale produsului. iPad Mini 5 nu are nici un flash LED pentru camera principala, insa avand in vedere ca tabletele n-ar trebui sa aiba camere capabile sa faca poze grozave, nu e de mirare ca Apple nu-si “bate capul” cu asta.

iPad Mini 5 e gata de lansare cu mici schimbari

iPad Mini 5 imagini carcasa

iPad Mini 5 noi culori si folosirea aluminiului in totalitate pentru carcasa ar putea fi singurele schimbari aduse de catre acest model de tableta pregatit de catre cei de la Apple. Nu ar fi de mirare ca iPad Mini 5 sa nu aduca mari schimbari, avand in vedere ca tabletele nu prea mai sunt cautate de catre clienti, iar Apple nu prea mai face bani de pe urma lor.

iPad Mini 5 imagini design

iPad Mini 5 era asteptata pentru lansare in toamna anului trecut de catre clientii companiei Apple, insa iata ca oferirea spre vanzare a acestui produs este amanata pentru 2019. Va fi interesant de vazut daca iPad Mini 5 va arata exact la fel precum in imaginile pe care le vedem astazi, insa in caz contrar probabil ca n-ar trebui sa ne mire lipsa schimbarilor.

Articolul anteriorApple este Victima unui BOICOT cu efecte Serioase
Urmatorul articoleMAG. Smartwatch-uri cu Reduceri NOI la Inceput de 2019
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.