Samsung. PRIMA IMAGINE cu PRIMUL sau Telefon 5G

Samsung. La CES 2019 compania coreeana a adus pentru presa si un prototip al primului sau telefon 5G, iata cum arata telefonul pe care lumea il asteapta.

Samsung 5g telefon

Samsung. La CES 2019 compania coreeana a prezentat pentru toata lumea o prima imagine cu primul sau telefon 5G pregatit pentru lansare pe anumite piete din intreaga lume, iar mai jos puteti vedea cum arata. Cei de la Samsung au mai tinut o conferinta de presa acum cateva luni pentru a prezenta prototipul de telefon 5G pentru presa din SUA, iar acum avem o noua imagine cu ceea ce pare a fi un dispozitiv similar, cel putin in teorie.

Samsung. Spre deosebire de telefonul 5G prezentat acum cateva saptamani bune, aici li s-a permis jurnalistilor sa-l fotografieze, si sa il filmeze, iar asta pentru ca a fost folosit un film special care sa ruleze pe el. Probabil va aduceti aminte ca acel model de telefon avea un decupaj extrem de ciudat in ecran, pe care Samsung a incercat sa-l ascunda de presa americana, insa nu a prea reusit, insa in cadrul CES 2019 lucrurile sunt cu mult diferite.

Samsung a adus la CES 2019 si primul sau prototip de telefon 5G

Samsung 5g telefon imagine

Samsung. Nu se stie deocmadata daca modelul de telefon prezentat este un Samsung GALAXY S10, sau vreun alt model, asa ca nimeni nu are vreo idee foarte clara cu privire la design-ul pe care-l va avea primul telefon 5G al coreenilor. Primul telefon 5G al celor de la Samsung ar urma sa fie lansat in Coreea de Sud si SUA de la bun inceput, iar dupa aceea alte piete ar urma sa aiba produse similare disponibile din partea coreenilor, insa e nevoie de rabdare pentru ca retelele sa fie lansate.

Samsung. La CES 2019 compania a avut foarte multe produse interesante prezentate pentru presa intreaga, insa majoritatea lumii astepta sa afle informatii mai detaliate cu privire la produsele 5G, si la Samsung GALAXY S10. Este de asteptat ca primul telefon 5G al celor de la Samsung sa fie lansat undeva prin vara in cele doua tari mentionate mai sus, iar in Europa s-ar putea sa vedem dispozitive similare prin toamna acestui an, sau poate in 2020.