Apple. NOUA Runda de REDUCERI pentru Multe Modele iPhone

Apple a aplicat o noua runda de reduceri pentru telefoanele sale iPhone, iata cu cat s-au ieftinit acum modelele vandute de catre compania americana.

apple reduceri iphone

La doar cateva zile dupa ce v-am spus ca au fost reduse preturile unor modele ale iPhone de catre compania Apple, iata ca astazi aflam ca acele informatii prezentau doar jumatate din adevar, si ca situatia e mult mai serioasa. V-am spus atunci ca Apple ar fi redus cu 10% preturile telefoanelor iPhone 8, 8 Plus, XR, XS si XS Max pe care le vinde direct retailerilor din China, insa in realitate reducerea oferita pentru unele este mult mai mare decat ceea ce am aflat.

Apple le-a permis, de fapt, partenerilor sai din China sa vanda telefoanele iPhone 8, 8 Plus, si XR cu reduceri de pana la 20%, unii dintre ei aplicandu-se deja pe propriile website-uri. Apple nu a redus inca preturile iPhone 8, 8 Plus, si XR pe propriul website, insa partenerii sai au facut-o, iar reducerea dubla inseamna ca telefoanele sunt mai ieftine cu peste 100 de dolari, in unele cazuri, deci devin mult mai accesibile pentru chinezi.

Apple. NOUA Runda de REDUCERI pentru Multe Modele iPhone

JD.com si Suning sunt doi dintre importantii parteneri ai companiei Apple care vand telefoanele iPhone 8, 8 Plus, si XR cu reduceri de 20% in momentul de fata, modelele iPhone XS si XS Max fiind excluse din aceste promotii. Telefoanele sunt mai scumpe decat in SUA in momentul de fata, dar cei de la Apple par sa fi adus modelele mult mai aproape de preturile la care sunt comercializate pe teritoriul american, totul in speranta de a creste substantial vanzarile lor.

Several local retailers, including Alibaba-backed JD.com and Suning, have introduced huge discounts on Apple’s top-of-the-line smartphones. Suning slashed the price of 128 GB iPhone XR model from $1,036 to $858 – a 17.1% discount. Another retailer is selling iPhone XS, Apple’s most premium smartphone, for $1,436, which is almost $200 less than Apple’s official price in the US.

Alegerea iPhone 8, 8 Plus si XR pentru aceste reduceri de 20% este facuta special pentru ca aceste modele au inregistrat vanzarile cele mai bune dintre toate modelele de top care mai sunt acum in oferta. Seria iPhone XS ramane vazuta ca una premium de catre compania Apple, si in afara reducerii de aproape 10% aplicata zilele trecute, e improbabil sa mai vedem altele, americanii concentrandu-se pe aceste trei modele, care sunt mult mai accesibile ca pret.