Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, VESTE GROZAVA pentru Clienti

Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, au parte de o veste foarte buna care se aplica si pentru clientii care le folosesc serviciile de telefonie in Romania.

Digi Mobil taxa

Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange au terminat anul cu o lovitura serioasa data de catre Guvernul Romaniei prin impunerea unei noi taxe pe cifra de afaceri, si v-am spus ca ea ar putea sa duca la cresteri de preturi in 2019. Digi Mobil a fost primul operator de telefonie mobila care a aplicat cresteri mici de preturi pentru abonamentele de telefonie mobila chiar ieri, motivandu-si gestul prin nevoia de a genera incasari mai mari pentru a continua sa faca investitii in infrastructura.

Digi Mobil. Chiar daca RCS & RDS a pus deja in aplicare primele masuri ca urmare a adoptarii acestei taxe noi, e foarte posibil ca ea sa fie anulata, deoarece ANCOM spune ca ea ar fi contrara legislatiei europene. Daca aceasta taxa e contrara legislatiei europene, atunci poate fi atacata in instanta, si poate fi anulata, asa ca Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone nu vor trebui sa o plateasca, deci n-ar exista motive pentru cresterea preturilor serviciilor oferite pentru clienti.

Digi Mobil, Vodafone, Telekom, Orange pot scapa de taxa pe cifra de afaceri

Digi Mobil. Nu m-as astepta ca preturile sa scada pentru abonamentele operatorului de telefonie mobila, dar banii suplimentari adunati pot fi folositi pentru a imbunatati reteaua 4G, si a investi mai serios in viitoarea retea 5G. Digi Mobil are in continuare preturi foarte bune in comparatie cu Orange, Vodafone, sau Telekom, ultimul lansand totusi la finalul anului trecut o noua oferte care ii cam face concurenta celei oferite de catre RCS & RDS, si are avantajul unei retele mult mai bune.

Digi Mobil. N-as vrea sa fiu “Mama Omida”, dar am prezis cresterile de preturi impuse de catre RCS & RDS, iar acum spun ca restul operatorilor telecom vor astepta sa vada daca taxa poate fi anulata inainte de a creste deasemenea preturile. Daca se va intampla asta, atunci Digi Mobil va ramane singurul operator cu crestere de preturi pentru servicii in 2019, insa chiar si asa, oferta sa va fi in continuare mai buna decat cea pe care o are concurenta.

Digi Mobil. Al patrulea operator de telefonie mobila de pe piata locala a anuntat ca va investi serios in 5G, si in imbunatatirea retelei 4G in Romania, asa ca va fi interesant de vazut ce va reusi sa faca.