Samsung GALAXY S10. DE CE va avea o Baterie IMENSA

SAMSUNG GALAXY S10. O baterie imensa este anuntata pentru noul model de telefon mobil, compania Samsung oferind o schimbare uriasa pentru smartphone-uri.

Samsung GALAXY S10 exclusivitati

Samsung GALAXY S10. Unul dintre modelele care va fi lansat de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga va avea o baterie imensa integrata de catre producator, iar pentru asta exista si o explicatie foarte buna. Stiti deja ca va exista un model special al Samsung GALAXY S10 care va contine un ecran cu diagonala de 6.7 inch, si conectivitate 5G, acesta urmand a fi pus in vanzare doar in Coreea de Sud, si poate SUA, dar nu e clar inca.

Samsung GALAXY S10. Acest model imens al telefonului va avea si o baterie pe masura, mai exact una de 5000 mAh, insa nu pentru a-i sustine ecranul foarte mare, ci pentru a-i sustine conectivitatea 5G. Diversi producatori de telefoane mobile au afirmat de-a lungul ultimelor saptamani ca telefoanele 5G au nevoie de baterii de capacitate mare pentru a functiona, iar ceea ce aflam pentru Samsung GALAXY S10 confirma fara dubiu ca e nevoie de multa energie.

Samsung GALAXY S10 va avea o baterie de 5000 mAh pentru 5G

Samsung GALAXY S10. Primele modem-uri facute pentru telefoanele 5G nu au fost gandite pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, asa ca producatorii trebuie sa devina mai creativi cu ele. Solutia pentru Samsung GALAXY S10 este de a implementa o baterie de 5000 mAh, cu 1000 mAh mai mare decat cea din modelul Plus, iar ea ar trebui sa sustina functionalitatea telefonului pe aceste retele de telefonie, dar nu se stie cu ce autonomie finala.

The top model Galaxy S10 – project name Beyond X, model code presumably SM-G977 – will probably be the first Samsung phone with a 5G connection. And where the S10 ‘lite’ is still modest in this area, the Galaxy S10 5G has a thick 5000 mAh battery on board.

Samsung GALAXY S10. E foarte posibil ca autonomia oferita de catre aceste baterii de 5000 mAh sa nu fie chiar atat de buna in momentul in care telefoanele sunt folosite prin retelele 5G din tarile in care vor avea asemenea suport. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte interesat sa vad ce fel de autonomie vor avea Samsung GALAXY S10, si restul telefoanelor 5G, pentru ca dupa cum arata lucrurile acum, situatia nu este una dintre cele mai fericite.

Samsung GALAXY S10. Ieri a fost confirmata in mod oficial prezentarea telefonului pentru data de 20 februarie, asa ca atunci vom afla primele informatii cu privire la noile modele de smartphone-uri.