iPhone 11 ar putea aduce Wi-Fi 6 in loc de 5G

iPhone 11 ar putea aduce Wi-Fi 6 in loc de 5G pentru clientii din lumea intreaga, iata schimbarea importanta pregatita de catre compania Apple pentru noi.

iPhone 11 Wi-Fi 6

iPhone 11 inca nu are definitivata implementarea suportului pentru retele de telefonie mobila 5G pentru ca inca nu exista prea multe disponibila, si pentru ca e dificil pentru Apple sa gaseasca toate componentele de care are nevoie. In ciuda acestui lucru, e mai simplu pentru Apple sa implementeze Wi-Fi 6, sau Wi-Fi 802.11 ax, in iPhone 11, noul standard fiind lansat cu foarte putin timp in urma, si aduce imbunatatiri serioase pentru toata lumea.

iPhone 11 cu Wi-Fi 6 ar aduce un upgrade pentru tehnologia wireless de transfer a datelor, standardul Wi-Fi 802.11 ac fiind lansat in anul 2014, deci multi asteapta un upgrade pentru aceste tehnologii de ceva timp. Conform informatiilor oferite pentru Wi-Fi 6 in momentul lansarii noului standard, acesta urmeaza sa ofere viteze mai mari pentru transferul de date, cu pana la 40%, o raza de functionare mai mare, latenta mai mica pentru accesarea datelor, si capacitate de transfer mai mare.

iPhone 11 ne va consola cu Wi-Fi 6 in loc de 5G

iPhone 11 cu Wi-Fi 6 ar fi ceva grozav, doar ca problema sta in faptul ca lumea inca nu are disponibile routere care sa fie compatibile cu aceasta tehnologie, asa ca foarte putini se vor putea folosi efectiv de acest standard. Asta inseamna ca iPhone 11 cu Wi-Fi 6 va fi la fel de util pentru oameni ca si conectivitatea 5G in tarile in care nu exista retele de acest tip, deci vasta majoritate a oamenilor nu castiga nimic prin implementarea oricareia dintre tehnologii.

The latest 2019 iPhone forecast comes from Barclays who believes iPhone 11 will include support for Wi-Fi 6 (ax) which is the latest Wi-Fi standard. The prediction was included as Barclays discussed Wi-Fi component vendor outlooks: We believe the 2019 iPhone and Galaxy Series features new WiFi 6 (ax), which should be a moderate tailwind for AVGO.

iPhone 11 va aduce si alte noutati importante pentru clienti, o camera tripla, o posibila baterie de capacitate mai mare, un procesor mai performant, si cine stie ce alte surprize are pregatite compania Apple. iPhone 11 nu va veni cu schimbari radicale de design in comparatie cu modelele actuale, exceptie facand camera principala, care va avea un design foarte urat, asa ca trebuie sa va pregatiti sa ascundeti ceea ce nu va place la telefon