Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, PRETURILE Finale

Samsung GALAXY S10. Preturile finale pentru toate modelele de telfeoane din serie sunt prezentate astazi, cu o foarte mare surpriza pentru toti fanii.

Samsung GALAXY S10 preturi

Samsung GALAXY S10. Preturile finale ale noilor modele de telefoane sunt dezvaluite in exclusivitate inainte ca lansarea sa aiba loc, si vorbim despre o serie de surprize foarte interesante pregatite pentru toata lumea. Mai exact, preturile pentru toate cele 4 modele ale Samsung GALAXY S10 au fost dezvaluite pentru a ne putea face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa puna in vanzare coreenii pentru utilizatorii din intreaga lume peste mai putin de doua luni de zile.

Samsung GALAXY S10. Versiunea cea mai ieftina a seriei, care ar putea avea denumirea S10 E, urmeaza sa aiba un pret de pornire de doar 700 de dolari in Coreea de Sud, si cam tot pe atat inclusiv in Europa. Samsung GALAXY S10 ar trebuis a coste, in versiunea standard, cam 850 de dolari, iar Samsung GALAXY S10 Plus ar trebui sa coste cam 950 de dolari, in timp ce modelul de top ar urma sa fie cu mult mai scump decat oricare dintre primele trei.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, PRETURILE Finale

Samsung GALAXY S10. Conform presei din Coreea de Sud, modelul cel mai scump din serie urmeaza sa aiba denumirea S10 X, iar pretul sau de vanzare ar trebui sa fie de cam 1430 de dolari, mare pentru ceea ce ofera. Cu un pret de vanzare de 1430 de dolari, Samsung GALAXY S10, in aceasta versiune, va oferi un ecran cu diagonala de 6.7 inch, o baterie de 5000 mAh, o camera quad, 10/12 GB RAM, si pana la 1 TB de spatiu de stocare, adica specificatii uimitoare.

Samsung Electronics and Galaxy S10 have agreed on the LTE version in early March and the 5G model in Korea in late March.” The Galaxy S10 light, Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus are scheduled to be released on March 8th. The 5G version of the Galaxy S10 X will be available from March 29th. Starting prices are likely to range from 800,000 won to 900,000 won for low-end models and 1.6 million to 1800000 won for the highest-priced models.

Samsung GALAXY S10. Preturile pentru modelele “obisnuite” sunt cat se poate de normale, iar asta pentru ca sunt foarte apropiate de cele cerute in momentul de fata pentru telefoanele din seria S9. Pretul cerut pentru modelul de top al seriei Samsung GALAXY S10 este unul exagerat, insa asta doar pentru ca Samsung a implementat in telefon si foarte multe noutati importante care il vor face cu atat mai dorit de catre clientii sai.

Samsung GALAXY S10. Intreaga serie de telefoane va fi prezentata in data de 20 februarie, in cadrul unui eveniment care are loc in San Francisco, iar lansarea ar trebui sa aiba loc pe 8 martie.