Vodafone. CONCEDIERI MASIVE Initiate de Companie

Vodafone. Grupul telecom a anuntat concedieri masive in acest inceput de an 2019, iata cat de multi angajati sunt afectati de aceste decizii.

Vodafone concedieri

Vodafone. La finalul anului 2018 grupul telecom britanic a anuntat ca urmeaza sa faca o serie de concedieri pentru a-si reduce costurile de functionare, luand in calcul inclusiv sa vanda inclusiv cateva zeci de turnuri de telefonie mobila. Ei bine, prima parte a planului a inceput, cei de la Vodafone anuntand ca intentioneaza sa concedieze nu mai putin de 1200 de angajati in Spania, iar in curand urmeaza sa fie anuntate cifrele pentru concedierile care vor avea loc in Italia.

Vodafone. Se pare ca in aceste doua tari sunt cele mai mari probleme cu activitatea operatorului, din moment ce vor fi concediate atat de multe persoane, cifra in sine fiind foarte mare pentru cam orice fel de companie. Avand in vedere ca Vodafone are foarte multi clienti inclusiv in Italia, deci si foarte multi angajati, exista posibilitatea ca si in aceasta tara sa fie aplicate concedieri la fel de mari, dar totul depinde ce vor decide cei din conducerea grupului.

Vodafone anunta concedierea unui numar impresionant de angajati

Vodafone. Daca tot vorbim despre oameni din conducere, in Noua Zeelanda s-a luat decizia de a concedia 10 dintre oamenii din pozitiile superioare de conducere in cadrul subsidiarei din aceasta seara. Separat de ei, 400 dintre cei 3000 de angajati locali ar putea fi deasemenea concediati, insa cifra ar putea fi chiar mai mare, dar probabil ca noii oameni din conducere vor decide cam cate persoane ar trebui sa mai ramana in cadrul companiei in 2019.

Vodafone plans to cut up to 1,200 jobs from its Spanish business, the company said on Thursday, though it declined to give further details ahead of talks with labor representatives expected to begin at the end of the month. Vodafone New Zealand is axing 10 roles from its senior management team and has promised to tell all its 3000 employees where they stand with their jobs by the end of March. An industry source said then that there was speculation Vodafone would cut about 400 jobs overall.

Vodafone. In urma deciziilor luate pentru angajatii din aceste tari, grupul ar putea lua decizii similare si in alte tari din Europa, sau de pe alte continente, totul pentru a-si reduce substantial cheltuielile anuale. Vodafone avea 313 milioane de clienti in 25 de tari la nivel global, si a generat incasari de 46 de miliarde de dolari in 2018, usor in scadere fata de 2017, concurenta venita din partea celorlalte grupuri telecom internationale fortand luarea acestor decizii radicale.