Windows 10. Secretul URIAS ASCUNS de Microsoft

Windows 10. Un secret urias al Microsoft a fost dezvaluit de catre sistemul de operare, noi produse uimitoare fiind pregatite, iata ce se ascunde in laboratoarele companiei.

Windows 10 pliabil

Windows 10. Oficial, cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare de pe planeta are si un secret major ascuns de catre compania Microsoft in interiorul codului sursa in baza caruia functioneaza totul. In versiunea 19H1, adica April 2019 Update, a sistemului de operare Windows 10 au fost descoperite linii de cod care sugereaza faptul ca Microsoft se pregateste sa lanseze produse cu ecrane pliabile, fie ca este vorba despre tablete, sau chiar telefoane mobile.

Windows 10. In 2019 au aparut primele confirmari ale faptului ca Microsoft pregateste lansarea unor telefoane pliabile, iar asta ca pana in prezent am avut doar zvonuri care nu erau sustinute de dovezi venite direct de la companie. Intrarea de cod din Windows 10 dezvaluie fara vreun dubiu intentiile celor de la Microsoft, produsele cu ecrane pliabile fiind in proces de dezvoltare de cel putin un an de zile, sau cel putin asta ne spun zvonurile aparute pana in prezent.

Windows 10 confirma lansarea unor telefoane pliabile de catre Microsoft

Windows 10. Surse din interiorul companiei Microsoft au confirmat faptul ca se investeste masiv in ceea ce priveste dezvoltarea de produse cu ecrane pliabile, interesul celor din Redmond fiind foarte mare pentru intrarea pe aceasta piata. Pana in momentul lansarii acestor produse cu ecrane pliabile, compania Microsoft pregateste interfata Windows 10 pentru a functiona asa cum trebuie cu ele, asa ca in momentul in care vor fi disponibile, totul va fi pregatit pentru ele.

Microsoft is working on adapting Windows to work on foldable devices. Sources familiar with Microsoft’s plans tell us that the software maker is making foldable devices and dual-screen hardware a big investment area for both Windows and Surface.

Windows 10. Pana acum proiectul pentru lansarea telefoanelor pliabile ale Microsoft era cunoscut cu denumirea Andromeda, la fel ca sistemul de operare care ar urma sa ruleze pe ele cand vor fi lansate. Zvonuri din 2018 sugerau faptul ca in 2019 ar urma sa fie lansat un prim telefon pliabil cu sistem de operare Windows 10, iar in urmatoarele luni ar trebui sa aflam mai multe detalii cu privire la aceste produse, asa ca vor fi cateva luni foarte interesante.