Era Smartphone-urilor cu 10 GB RAM a INCEPUT

Era smartphone-urilor cu 10 GB RAM, sau mai mult, a inceput deja, o varietate de producatori avand in pregatire o multitudine de modele pentru lansare.

smartphone 10 gb ram

Era smartphone-urilor cu 10 GB RAM a inceput, compania Xiaomi punand in vanzare un asemenea model de telefon mobil la finalul anului trecut, iar Lenovo se pregateste sa vanda unul cu 12 GB RAM la finalul acestei luni. Separat de acesti doi producatori, altii din China sunt pregatiti sa puna in vanzare alte modele de smartphone-uri cu 10 GB RAM, Huawei, Vivo, Oppo, ZTE, si chiar OnePlus avand intentia de a aduce asemenea modele de telfeoane pe piata.

10 GB RAM par a fi totusi doar un inceput pentru tranzitia de la 8 GB RAM, pentru ca unii producatori ar fi interesati sa aduca foarte rapid pe piata, inclusiv in 2019, telefoane care au 12 GB RAM integrati. E posibil ca numarul de smartphone-uri noi cu 12 GB RAM sa fie chiar mai mare decat cel al telefoanelor cu 10 GB RAM, insa totul depinde de succesul pe care-l vor avea cele din urma pe piata pentrua numiti producatori, pana acum interesul vis-a-vis de ele fiind foarte mare.

2019 va fi anul smartphone-urilor care au mini 10 GB RAM

Chiar daca 10 GB RAM sunt complet inutili in momentul de fata pentru vasta majoritate a telefoanelor, si nici nu pot fi folositi la adevarata lor “valoare”, specificatiile raman in continuare importante pentru producatori. Acesta este motivul principal pentru care asemenea produse vor ajunge in curand pe piata, producatorii incercand sa “orbeasca” utilizatorii cu specificatii pompoase, chiar daca acestea nu vor fi chiar atat de utile pentru acestia in viata de zi cu zi.

New Android-based smartphones rolled out for 2019 will have some core components upgraded, particularly the upgrade to 10GB or more RAM in flagship devices. Companies including Xiaomi, ZTE and Vivo have unveiled their new models that come with 10GB of RAM, while Lenovo has introduced the industry’s first 12GB smartphone.

Tranzitia catre 10 GB RAM si 12 GB RAM era totusi asteptata pentru a avea loc la un moment dat, iar asta pentru ca lucrurile au cam stagnat de ceva vreme in ceea ce priveste aceasta specificatie. Acestea fiind spuse, 2019 va fi un an foarte interesant pentru industria mobila, dar ramane de vazut cat de bine va fi primita aceasta trecere de la actualele specificatii la cele noi, si cat de multi producatori vor dori sa profite de acest trend incepand din 2019.