Nokia 9. Vestea GROZAVA privind LANSAREA Telefonului

Nokia 9. O veste grozava privind lansarea telefonului vine chiar de la CEO-ul celor de la HMD Global, iata ce a declarat acesta despre viitorul produs.

Nokia 9 prezentare

Nokia 9. O veste grozava privind lansarea noului model de smartphone a venit astazi chiar de la compania HMD Global, cea care a preluat portofoliul finlandezilor, si lanseaza de cativa ani telefoane cu acest brand. CEO-ul celor de la HMD Global, Juho Sarvikas, a publicat astazi o invitatie pentru un eveniment ce va avea loc pe 24 februarie inaintea Mobile World Congress 2019, iar acolo este asteptata in final lansarea Nokia 9 cu ale sale 5 camere.

Nokia 9. Desigur ca in invitatie nu se face referire directa la noul smartphone, insa lansarea sa era programata sa aiba loc luna aceasta, insa a fost amanata, si se pare ca va avea loc in cursul zilei de 24 februarie. Conferinta celor de la HMD Global va fi transmisa live in lumea intreaga, astfel ca toti cei interesati sa vada Nokia 9 pentru prima oara vor putea sa urmareasca toate noutatile pe care finlandezii le tot dezvolta de mai bine de un an de zile pentru telefon.

Nokia 9 urmeaza sa fie lansat pe data de 24 februarie

Nokia 9. Cea mai asteptata functie a telefonului este camera principala cu 5 senzori de imagine, despre care pana acum am aflat doar ca exista, insa specificatiil privind senzorii de imagine inca n-au aparut. Nokia 9 urmeaza totusi sa vina cu un ecran de minim 6 inch, care se pare ca are margini proeminente, dar ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, plus un chip Qualdomm Snapdragon 855, si Android 9, minim 6 GB RAM urmand a fi deasemenea oferiti.

Nokia 9. In ciuda faptului ca noul model de smartphone vine cu o noutate exclusiva pentru lumea smartphone, pretul de vanzare ar urma sa fie destul de modic, de numai 800 de euro in Europa. Din pacate Nokia 9 nu va fi lansat si cu 5G, iar un model mai bine “echipat” ar fi in proces de dezvoltare pentru lansare prin vara acestui an, asa ca finlandezii au mai multe modele pregatite pentru clienti, iar asta pentru ca interesul e foarte mare.