Huawei P30 PRO. OBLIGA Samsung la Masuri RADICALE

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone obliga compania Samsung sa ia masuri radicale pentru a-si mentine telefoanele in topul preferintelor clientilor.

Huawei P30 PRO samsung

Huawei P30 PRO. Una dintre noutatile majore implementate in acest nou model de smartphone obliga compania Samsung sa ia masurir radicale pentru a nu ramane in urma chinezilor cu telefoanele pe care le va lansa. Mai exact, pentru seria Huawei P30 PRO este anuntata implementarea unui nou senzor de imagine pentru camera, care va permite inregistrarea de imagini cu zoom de pana la 10X, ceva ce niciun alt telefon nu are implementat, cel putin deocamdata.

Huawei P30 PRO. Pentru noua serie Samsung GALAXY S10 nu sunt anuntate schimbari atat de importante, iar asta pentru ca Samsung inca nu are tehnologii atat de avansate, asa ca este obligata sa le cumpere. In aceasta idee, Samsung este interesata sa cumpere o companie israeliana numita Corephotonics pentru a-i folosi tehnologia ce permite implementarea unui senzor de imagine cu zoom de pana la 10X in camerele telefoanelor sale, la fel cum vom vedea in Huawei P30 PRO.

Huawei P30 PRO obliga Samsung sa ofere camere mai bune in telefoane

Huawei P30 PRO. Aceeasi companie a oferit tehnologii similare pentru cei de la Oppo, care au anuntat deasemenea o camera care poate face zoom optic de pana la 10X, insa ea deocamdata n-a fost integrata in vreun telefon. Intre 150 si 160 de milioane de dolari ar urma sa coste aceasta companie israeliana, un pret modic pentru tehnologiile pe care le dezvolta, iar daca Huawei P30 PRO va avea zoom optic de pana la 10X, atunci Samsung trebuie sa ofere ceva similar in telefoane.

Korean tech-giant Samsung is in advanced negotiations to acquire Israeli company Corephotonics for $150-160 million. Corephotonics has developed a camera with dual lense technology for smartphones, which is designed to improve the quality of smartphone images.

Huawei P30 PRO. Chiar daca Samsung va cumpara aceasta companie pentru tehnologiile sale, va fi nevoie de ceva timp pana cand ele vor ajunge efectiv in telefoanele coreenilor, iar 2020 ar putea fi prea devreme pentru asta. Pana atunci, Huawei P30 PRO va fi primul telefon cu un asemenea senzor de imagine, insa Oppo ar putea lansa ceva similar, si acelasi lucru ar putea veni inclusiv de la Xiaomi, sau poate chiar alte companii chinezesti.

Huawei P30 PRO. Separat de camera avansata, noua serie de telefoane va avea deasemenea si alte imbunatatiri majore, asa ca ramane doar de vazut cand vor fi efectiv lansate pentru utilizatori.