Samsung GALAXY S10. Veste DEZAMAGITOARE pentru Fani

Samsung GALAXY S10. O veste dezamagitoare pentru fani a devenit a venit astazi de la autoritatile care au avut ocazia de a certifica telefoanele pentru vanzare.

Samsung GALAXY S10 dezamagire

Samsung GALAXY S10. Dupa foarte multe informatii foarte entuziasmante cu privire la noile modele de telefoane mobile ale companiei Samsung, iata ca astazi avem parte inclusiv de una dezamagitoare cu privire la ele. Aceasta vine de la autoritatile din Brazilia, care au certificat telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 pentru vanzare, si au dezvaluit care vor fi capacitatile bateriilor pentru produsele care vor fi livrate de catre coreeni incepand din martie.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, se pare ca bateriile unora dintre modelele de telefoane urmeaza sa fie mai mici decat se asteptau unii dintre fani, iar asta in ciuda zvonurilor anterioare care anuntau surprize placute. Conform documentelor oficiale furnizate de catre autoritatile din Brazilia, telefoanele Samsung GALAXY S10 vor avea baterii de 3000 mAh, 3300 mah, si 4000 mAh, doar pentru primele doua capacitatile fiind mai mici decat se anuntase initial.

Seria Samsung GALAXY S10 vine cu baterii mai mici decat se asteptau fanii

Samsung GALAXY S10 dezamagire baterie

Samsung GALAXY S10. Versiunea Lite urmeaza sa aiba o baterie de doar 3000 mAh, nu 3300 mAh, cat a fost zvonit pentru telefon, diferenta putand afecta serios autonomia oferita pentru utilizarea zilnica. In cazul Samsung GALAXY S10 vorbim despre o baterie cu 200 mAh mai mica decat se astepta, iar in conditiile in care diagonala ecranului a crescut de la 5.8 inch la 6.1 inch, e posibil ca schimbarea sa aiba deasemenea un efect negativ asupra autonomiei bateriei telefonului.

Samsung GALAXY S10. Singura veste buna vine pentru versiunea Plus, care urmeaza sa aiba o baterie de 4000 mAh pentru ecranul cu diagonala de 6.4 inch, aceasta fiind suficient de mare pentru a-i sustine functionalitatea. Zvonurile aparute pana acum au anuntat o baterie de capacitate atat de mare pentru acest model din seria Samsung GALAXY S10, iar autoritatile din Brazilia confirma implementarea ei, deci fanii vor avea parte de o experienta mai buna cu acest model.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea din 20 februarie mai are putine necunoscute in momentul de fata, insa cel mai probabil coreenii au mai rezervat cateva surprize pentru acea data.