YouTube. Doua NOI Functii MAJORE pentru Utilizatori

YouTube. Doua noi functii majore pentru utilizatori au fost descoperite in plin proces de testare, iata ce schimbare uriasa vor aduce pentru platforma.

YouTube recomandari

YouTube. Doua noi functii majore sunt dezvaluite pentru utilizatorii din lumea intreaga ai platformei de video streaming, compania americana dorind sa ofere o experienta mai buna pentru cei care-i folosesc platforma in viata de zi cu zi. Prima functie noua pregatita pentru lansare de catre YouTube, si testata in momentul de fata, le recomanda utilizatorilor clipurile pe care ar trebui sa le descarce in telefoane pentru a le vizualiza si cand nu au o conexiune de internet disponibila pe dispozitivele mobile.

YouTube. Functia pentru recomandarea descarcarii de clipuri video din platforma este una care i-ar putea ajuta pe oameni sa descopere continut util pe care sa-l urmareasca, dar ea nu este prima de acest gen. Netflix are de ceva timp o functie similara, iar YouTube incearca sa copieze ideea, clipurile video putand fi descarcate din platforma inca de acum cativa ani, iar acum oamenii vor putea descoperi mai usor ce-ar trebui sa urmareasca in platforma si cand nu au internet.

YouTube recomandari descarcari

YouTube recomanda descarcarile de clipuri video, si noi clipuri de urmarit

YouTube. Cea de-a doua functie testata in momentul de fata de catre platforma are legatura tot cu recomandarile, doar ca acum vorbim despre clipuri video pe care ar trebui sa le urmarim, nu neaparat sa le si descarcam. Mai exact, YouTube permite filtrarea recomandarilor pentru clipurile video care ne sunt recomandate, si puteti vedea ca e vorba de filtrarea doar a celor de la canalul al carui clip il urmarim, doar a celor similare, si nu doar atat.

YouTube recomandari filtrare

YouTube. Prin aceasta modificare, compania americana vrea sa ne ofere mai mult control asupra recomandarilor pe care le ofera pentru clipurile video, astfel incat sa urmarim doar ceea ce ne intereseaza, nu si materiale inutile pentru noi. Nu e anormal ca YouTube sa faca schimbari de acest gen pentru utilizatorii care acceseaza in mod regulat platforma, insa ramane de vazut cat de utile vor fi aceste schimbari pentru oameni, si daca vor fi lansate pentru toata lumea.