Samsung GALAXY FOLD. Vestea GROZAVA din Imaginile OFICIALE

Samsung GALAXY FOLD. O veste grozava a venit prin primele imagini oficiale publicate chiar de catre compania Samsung, iata ce au dezvaluit coreenii.

Samsung GALAXY FOLD gros

Samsung GALAXY FOLD. Primele imagini oficiale cu telefonul pliabil au aparut intr-un clip video de prezentare publicat de catre compania coreeana, ea dezvaluind pentru toata lumea cum arata, si cum va fi folosit noul model de smartphone. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa poata fi tinut in mana exact precum o agenda, deschis in doua bucati, ca si cum am tine doua coperti ale unei carti.

Samsung GALAXY FOLD. Mai mult decat atat, in timp ce telefonul este deschis in acest mod, ecranul extern pare sa fie deasemenea deschis pentru a afisa imagini, dar e posibil ca totul sa fie doar demonstrativ. In ciuda acestui lucru, avem confirmat fara dubiu faptul ca Samsung GALAXY FOLD are un al doilea ecran extern, care permite folosirea sa ca un smartphone normal, deci nu va trebui deschis de fiecare data cand dorim sa-i folosim toate functiile implementate.

Samsung GALAXY FOLD va fi usor de folosit, si nu e foarte gros

Samsung GALAXY FOLD. Poate cea mai buna veste dintre toate este cea care ne dezvaluie faptul ca telefonul nu va fi chiar atat de gros precum isi imaginau unii,  iar asta in ciuda faptului ca in fiecare dintre carcase exista cate o baterie. Cei care au testat in premiera Samsung GALAXY FOLD inainte de lansarea oficiala au spus ca telefonul nu e  chiar atat de gros precum au fost multe modele lansate inaintea sa, iar acest lucru pare sa fie total adevarat.

Samsung GALAXY FOLD. Asta inseamna ca atunci cand este inchis, noul telefon pliabil nu va ocupa chiar atat de mult spatiu in buzunare, dar daca este aplicata si o husa, sau carcasa, peste el, atunci lucrurile se schimba. In acest clip video de prezentare, Samsung GALAXY FOLD arata mult mai bine decat in prima prezentare facuta de catre cei de la Samsung in noiembrie, design-ul final fiind cu mult mai placut decat isi imaginau unii dintre fani.

Samsung GALAXY FOLD. Inchei cu o alta dezvaluire surpriza facuta de catre Samsung, mai exact ecranul secundar urmeaza sa aiba margini foarte subtiri, aparent chiar fara perforatii.