Huawei P30 PRO. OFICIAL, DATA LANSARII Anuntata

Huawei P30 PRO. Data lansarii a fost anuntata de catre compania chinezeasca, iata CAND va dezvalui toate noutatile pregatite pentru telefonul foarte asteptat.

Huawei P30 PRO data lansare martie

Huawei P30 PRO. Daca asteptati cu nerabdare lansarea noilor modele de telefoane ale chinezilor, ei bine iata ca noaptea trecuta a fost anuntata oficial data la care noile produse vor fi dezvaluite in conferinta de lansare. Mai exact, Huawei P30 PRO va fi lansat pe 26 martie 2019 in cadrul unei conferinte care va fi organizata la Paris de catre chinezi, un zvon de acum cateva saptamani anuntand ca acest lucru se va intampla, iar acum totul a devenit oficial.

Huawei P30 PRO. Mai jos puteti vedea invitatia trimisa de catre chinezi pentru evenimentul de lansare care urmeaza sa aiba loc in data de 26 martie, foarte multe noutati fiind pregatite pentru dezvaluire atunci. Huawei P30 PRO este cel mai important model de telefon pe care compania il va lansa in acest inceput de an, iar asta pentru ca nu mai exista altceva la fel de asteptat de catre fani, sau altceva cu noutati la fel de importante.

Huawei P30 PRO va fi lansat pe 26 martie la Paris

Huawei P30 PRO. Lansarea din martie nu este ceva neobisnuit pentru chinezi, anul trecut ei preferand deasemenea sa nu prezinte seria P20 in cadrul Mobile World Congress doar pentru a putea face o conferinta de lansare separata. Asta le ofera posibilitatea de a evita lansarile celorlalti producatori, asigurandu-se ca toata atentia este pe Huawei P30 PRO, telefoanele urmand a fi lansate si dupa seria Samsung GALAXY S10, ceea ce ar putea afecta inclusiv vanzarile coreenilor.

Huawei P30 PRO. In seria de telefoane P30 vor exista trei modele, unul ieftin, Lite, unul standard, si cel Pro, preturile pentru ele urmand a ajunge pana la cel putin 1000 de euro, iar noua camera quad e cea mai asteptata schimbare. Huawei P30 PRO urmeaza sa preia unele noutati de la Mate 20 Pro, cum ar fi cititorul de amprente de sub ecran, dar nu va avea recunoastere faciala, ni ecran de rezolutie la fel de mare, bateria urmand a fi totusi cam la fel de buna.

Huawei P30 PRO. Chiar daca pe 26 martie va fi organizata conferinta de lansare pentru noul telefon, vanzarile urmeaza sa inceapa abia undeva prin aprolie, probabil pe la jumatatea lunii.

1 COMENTARIU