Samsung GALAXY S10. Prezentare VIDEO OFICIALA a NOUTATILOR

Samsung GALAXY S10. O prima reclama oficial pentru telefon face o prezentare pentru noutatile importante care vor fi oferite pentru noua serie de telefoane.

Samsung GALAXY S10 reclama

Samsung GALAXY S10. Cu doar o zi inainte ca noul model de smartphone sa fie prezentat in mod oficial, iata ca astazi vedem o noua reclama in care sunt prezentate noutatile principale pe care le va oferi tlefonul. Ceea ce vedeti in clipul video de mai jos reprezinta o combinatie intre cateva clipuri video de prezentare pentru Samsung GALAXY S10, care au fost publicate in cursul saptamanii trecut pe canalul YouTube al subsidiare din Vietnam a companiei coreene.

Samsung GALAXY S10. Exact precum am vazut in acele clipuri video, reclama de mai jos, difuzata intr-o tara scandinava, prezinta camera tripla, cititorul de amprente de sub ecran, functia de stabilizare optica profesionala, sau sistemul de incarcare bilaterala. Separat de acestea, reclama pentru Samsung GALAXY S10 prezinta inclusiv noile Galaxy Buds, sau ecranul care are margini mult mai subtiri, si este deasemenea mai mare decat cele integrate in vechile modele.

Samsung GALAXY S10 are prezentate noutatile in reclama oficiala

https://www.youtube.com/watch?v=5mPkv7v3VEg

Samsung GALAXY S10. Nimic din ceea ce vedem in reclama de mai sus nu este nou, toate aceste detalii fiind deja prezentate in diverse leak-uri aparute pana acum, inclusiv in ceea ce priveste acele clipuri video de prezentare. Partea proasta este ca noutatile nu sunt chiar atat de “incitante”, sau poate ca pentru mine aceste schimbari par deja banale, in aceeasi linie cu ce ofera fiecare producator anual, si nimic nu e cu adevarat wow, sa simti ca ai ceva inedit in telefon.

Samsung GALAXY S10. Inainte sa spuneti ca am ceva cu Samsung, trebuie sa va spun ca aceleasi noutati banale sunt asteptate si de la Huawei, Xiaomi, Vivo, Oppo, sau chiar Apple, adica noi componente, si nimic wow. Da, Samsung GALAXY S10 va fi mai bun decat Samsung GALAXY S9, va avea lucruri mai interesante, probabil si autonomie mai buna, sigur performante mai bune, dar nu stiu daca schimbarea va fi una “wow” pentru clienti, saunu.

Samsung GALAXY S10. Maine dupa-amiaza urmeaza sa aiba loc prezentarea noilor modele de telefoane din serie, intr-o engleza stalcita a presedintelui diviziei mobile a Samsung, dar sper ca unele surprize mari sa fie pe acolo.