Samsung GALAXY S9. Testul in care e UMILIT de iPhone X

Samsung GALAXY S9. Un nou test care-l pune fata in fata cu iPhone X ne arata cat de slab este in comparatie cu produsul Apple, si de ce nu e singurul.

Samsung GALAXY S9 umilit iPhone X

Samsung GALAXY S9. Un nou test pune fata in fata unul dintre cele doua modele “varf de gama” ale companiei Samsung, iPhone X, OnePlus 6, LG G7 ThinQ si Samsung GALAXY NOTE 8, iar rezultatul nu e magulitor pentru cele Android. Vorbim deste un test in care sunt comparate sistemele de recunoastere faciala ale Samsung GALAXY S9, iPhone X, si ale restului telfeoanelor, o masca imprimata 3D fiind folosita pentru a incerca sa le pacaleasca sistemele biometrice.

Samsung GALAXY S9. Masca 3D a fost facuta de catre profesionisti in obiecte imprimate 3D, si a costat 330 de euro, adica undeva pe la jumatate din pretul actual al unui telefon Android din lista. Dupa cum era normal, Samsung GALAXY S9, OnePlus 6, LG G7 ThinQ si Samsung GALAXY NOTE 8 au fost pacalite de catre masca imprimata 3D, in timp ce iPhone X a fost singurul care nu s-a deblocat cand aceasta a fost pusa in fata sistemului biometric.

Samsung GALAXY S9. Testul in care e UMILIT de iPhone X

Samsung GALAXY S9 recunoastere faciala

Samsung GALAXY S9. Dintre toate telefoanele testate, iPhone X este singurul care are un sistem de recunoastere faciala in adevaratul sens al cuvantului, adica software specializat, dar si camere cu senzori laser, si infrarosu. Celelalte telefoane au un sistem de recunoastere faciala “de jucarie”, o gluma facuta de catre Google pentru a-i lasa pe utilizatori sa se joace cu ideea de a-si debloca telefoanele cu fata, deci Samsung GALAXY S9 nu se ridica la nivelul iPhone X din acest punct de vedere.

The head was printed at Backface in Birmingham, U.K., where I was ushered into a dome-like studio containing 50 cameras. Together, they combine to take a single shot that makes up a full 3D image. If you’re an Android customer, though, look away from your screen now. We tested four of the hottest handsets running Google’s operating systems and Apple’s iPhone to see how easy it’d be to break into them. We did it with a 3D-printed head. All of the Androids opened with the fake. Apple’s phone, however, was impenetrable.

Samsung GALAXY S9. Testul in sine nu este egal, dar pentru ca multi clienti care au cumparat aceste telefoane traiesc intr-o lume de vis si cred ca au parte de aceeasi functionalitate precum in iPhone X, era nevoie sa-i aduca cineva cu picioarele pe pamant. Ar fi fost interesat sa vedem si un Huawei MATE 20 PRO testat in fata iPhone X, iar asta pentru ca spre deosebire de Samsung GALAXY S9, chinezii au implementat o copie a Face ID, care a fost o data dovedita ca fiind o gluma proasta.