Huawei. PROPAGANDA COMUNISTA PENIBILA pentru Companie

Huawei. Compania are parte de o propaganda comunista penibila in China, fiind in centrul unui clip video controversat in care copiii sunt folositi pentru a-i face imagine.

Huawei propaganda

Huawei. Compania chinezeasca are astazi parte de o demonstratie foarte clara a ajutorului pe care i-l ofera partidul comunist din China intr-o “reclama” facuta special pentru a ne arata “frumusetea Huawei”. Ceea ce vedeti in clipul video de mai jos este un clip video de propaganda pentru Huawei, care este facut folosind copii, si arata ca ceva ce-am vedea in Coreea de Nord pentru laudarea “maretului lider”, dar de fapt este facut doar pentru a promova compania chinezeasca.

Huawei. Sutine ca nu a avut vreo legatura cu crearea acestui clip video, el fiind facut de catre o entitate numita Zhoudan Kids’ Singing Classroom, ei sustinand ca toti acesti copii ai fi fani Huawei, da, sigur. Desi nu intelegeti ceea ce canta copiii, ei spun ca Huawei are cele mai frumoase telefoane, ca ele au cea mai “rezistenta/durabila” baterie, dar si ca profesorii le spun sa-si iubeasca tara, si brand-ul companiei chinezesti, pentru ca ea este buna, frumoasa, si aduce glorie tarii lor.

Huawei. PROPAGANDA COMUNISTA PENIBILA pentru Companie

Huawei. Doar vazand versurile rostite de catre copii iti dai seama ca sunt facute de niste comunisti, bunicii lor nu le spun acasa ca Huawei este un brand puternic si ca trebuie sa il iubeasca, pentru ca asta e bine pentru tara lor. Desi cei de la Zhoudan Kids’ Singing Classroom sustin ca totul a fost facut “pentru binele public”, pana si explicatia in sine e Huawei, iar totul arata din nou, cat se poate de clar, legatura stransa cu partidul comunist.

The battery is durable and the appearance is good, with the most precious Chinese chip! Ranking first in the phone world, Huawei strives for innovation! Teacher tells me to love my country, and to love our domestic brand Huawei! Huawei is good, Huawei is beautiful, Huawei wins glory for our country!

Huawei. Spune in stanga si in dreapta ca n-are legatura cu guvernul chinez, si cu partidul comunist, insa minte cu toata puterea, pentru ca realitatea ne arata o situatie complet diferita in acea tara. Ca sa fiu sincer, Huawei ii ia de prost pe foarte multi dintre oamenii pe care ii minte cu lipsa legaturilor cu partidul comunist si guvernul chinez, iar unii chiar cred asta, mai putin cei din SUA, care se pare ca s-au cam plictisit de minciunile lor.

Huawei. Unele dintre produsele companiei chinezesti chiar sunt bune, si e grozav ca pune presiune pe Apple si Samsung, insa laudele sunt umbrite de spionaul si minciunile pe care le spune compania.