Huawei P30 PRO. Anuntul OFICIAL Asteptat de TOTI FANII

Huawei P30 PRO. Un anunt foarte important a fost facut in mod oficial astazi de catre un vicepresedinte al companiei chinezesti, iata ce schimbare majora a fost confirmata.

Huawei P30 PRO superzoom

Huawei P30 PRO. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale momentului are astazi parte de o confirmare oficiala pentru o noutate extrem de importanta, asteptata de catre foarte multi dintre fani. Mai exact, vicepresedintele Huawei al diviziei de marketing a confirmat astazi ca Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba o camera cu “superzoom” integrat, adica acel zoom optic de pana la 10X despre care tot vorbesc o varietate de zvonuri din ultima vreme.

Huawei P30 PRO. Noua camera va avea un senzor de imagine special, in stil “periscop”, care va aduce acest “superzoom” optic de pana la 10X, fiind o premiera pentru lumea smartphone-urilor, avand in vedere ca nu mai exista ceva similar. Vicepresedintele celor de la Huawei anunta faptul ca Huawei P30 PRO va avea o tehnologie pentru camera care nu mai exista in vreun alt model de smartphone lansat pana in prezent, evitand totusi sa confirme ca ar fi vorba despre zoom 10X.

Huawei P30 PRO. Anuntul OFICIAL Asteptat de TOTI FANII

Huawei P30 PRO quad camera

Huawei P30 PRO. Prima confirmare pentru noua camera cu zoom optic de pana la 10X a fost oferita de catre CEO-ul companiei Huawei printr-o poza pe care a publicat-o in cursul lunii februarie pe contul sau de pe reteaua de socializare Weibo. Acum se pare ca promovarea noului model de smartphone continua, iar Huawei P30 PRO are confirmata in mod oficial aceasta schimbare foarte importanta, semn ca se doreste atragerea unui interes tot mai mare pentru telefon.

Huawei’s VP of Global Product Marketing, Clement Wong, confirmed what has long been rumored: The top-end P30 will indeed feature a periscope-style zoom camera for “super-zoom” capabilities. The exact zoom level wasn’t revealed, though the last year’s P20 Pro featured 3X optical and up to 5X hybrid zoom, so a significant upgrade beyond that figure is likely in the new model.

Huawei P30 PRO. Noua camera va fi una quad, adica va avea patru senzori de imagine, al patrulea fiind unul pentru adancime, el urmand a fi folosit pentru a face poze mai bune cu efect de tip bokeh. Detalii cu privire la acest al patrulea senzor de imagine n-au prea venit pana in prezent, insa e destul de clar faptul ca Huawei P30 PRO il va avea, impreuna cu o camera principala de peste 40 de megapixeli, plus un nou senzor monocrom imbunatatit serios.

Huawei P30 PRO. Lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 26 martie, in cadrul unei conferinte care este organizata in Paris de catre compania chinezeasca.