Samsung GALAXY S10. VESTEA PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY S10. O veste foarte proasta despre telefoane a venit astazi, compania coreeana neavand parte de un succes chiar atat de mare cu ele.

Samsung GALAXY S10 precomenzi

Samsung GALAXY S10. La doar o zi dupa ce a fost declarat drept telefonul mobil cu cel mai bun ecran din istorie, astazi vorbim despre o posibila veste proasta care priveste noul model de smartphone premium. Mai exact, desi saptamana trecuta ni s-a spus ca Samsung GALAXY S10 are precomenzi mari in China, chiar duble fata de seria S9, iata ca in Coreea de Sud, tara natala a companiei Samsung, lucrurile par sa stae complet diferit, din pacate.

Samsung GALAXY S10. Se pare ca inregistrarile pentru cumparare in prima zi de disponibilitate a seriei de telefoane au insumat 140.000 de unitati, fata de 180.000 de unitati rezervate in cazul seriei Samsung GALAXY S9 pentru aceeasi prima zi. Diferenta este de peste 20% pentru cele doua modele de telefoane, insa Samsung GALAXY Note 9 a inregistrat 200.000 de unitati rezervate, deci Samsung GALAXY S10 nu s-a apropiat nici macar de acel modele de telefon, considerat a fi in principal pentru oamenii de afaceri.

Samsung GALAXY S10 are rezervari mai mici decat asteptarile, precomenzi mai mari ?

Samsung GALAXY S10. Interesant este ca Samsung prezinta o situatie exact inversa, cu 180.000 de unitati precomandate prin intermediul partenerilor sai, fara a spune si cate unitati au fost rezervate in prima zi de disponibilitate. Anul trecut s-au precomandat 180.000 de unitati ale GALAXY S9, in timp ce Samsung GALAXY S10 ar inregistra acelasi numar de precomenzi, dar rezervari mult mai mici pentru ziua lansarii, ceea ce este surprinzator.

The number of Samsung Electronics Co.’s Galaxy S10s that South Korean users have signed up for at local mobile carriers came to 140,000 units on the first day of registration. The number of Galaxy S10’s first-day registration falls below that of the Galaxy S9’s 180,000 units released in March 2018 and the Galaxy Note 9’s 200,000 units launched in August.

Samsung GALAXY S10. Stim deja de anul trecut ca seria S9 a avut precomenzi mai mici decat seria S8, si ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca noile telefoane sa stabileasca noi recorduri de precomenzi, nu un regres. Diferenta facuta intre precomenzi si inregistrarile pentru ziua lansarii ar putea genera putina confuzie, insa per total, se pare ca Samsung GALAXY S10 ramane in urma seriei de telefoane lansate anul trecut, ceea ce nu e bine pentru Samsung.

Samsung GALAXY S10. Poate fi precomandat din foarte multe tari, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc vineri, in data de 8 martie, asa ca mai avem foarte putin de astepta dupa telefoane.