Samsung GALAXY FOLD. Iata CAT Costa in Romania

Samsung GALAXY FOLD. Are pretul din Romania dezvaluit, iar asa aflam cat costa noul model de telefon inainte de a fi lansat oficial de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY FOLD costa pret romania

Samsung GALAXY FOLD. Anuntat oficial acum doua saptamani, noul telefon are un pret de vanzare foarte mare, iar daca inca nu stiati, acum aflati cat costa in Romania, si este atat de scump precum va imaginati. Un magazin online din Romania a listat deja Samsung GALAXY FOLD pentru vanzare inainte de a fi lansat, iar dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, cere nu mai putin de 9999 de LEI pentru telefonul pliabil al celor de la Samsung.

Samsung GALAXY FOLD. 9999 LEI inseamna ca 2100 de euro, deci teoretic pretul ar fi cu doar 100 de euro mai scump decat cel oficial de vanzare in Europa, asta daca magazinul va avea telefoane la vanzare intr-adevar. Deocamdata Samsung GALAXY FOLD este disponibil pentru precomanda la acest magazin online, inainte ca Samsung sa-l ofere oficial pentru precomanda prin magazinele sale, sau ale partenerilor, deci va trebui sa platiti in avans pentru el.

Samsung GALAXY FOLD costa 9999 de LEI in Romania, dar neoficial

Samsung GALAXY FOLD costa pret romania precomanda

Samsung GALAXY FOLD. Nu se stie deocamdata daca noul model de smartphone pliabil va fi vandut oficial in Romania, iar asta pentru ca nu au fost anuntate inca tarile in care va fi disponibil pentru precomanda. E posibil ca Samsung GALAXY FOLD sa fie vandut prin magazinele unor operatori de telefonie mobila, insa deocamdata nu se stie sigur acest lucru, si nici daca va fi pus in distributie cu subventii, sau clientii vor trebui sa plateasca pretul intreg pentru telefonul pliabil.

Samsung GALAXY FOLD. Gandit ca un telefon care sa fie cumparat doar de catre o anumita categorie de persoane, noul smartphone pliabil ar putea avea parte de un succes nu chiar atat de mare precum spera compania coreeana. In Romania nu pot sa-mi imaginez ca vor fi vandute nici macar cateva sute de unitati ale Samsung GALAXY FOLD, avand in vedere pretul foarte mare, insa aceeasi ar putea fi situatia si in multe alte tari de pe glob.

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea pentru precomanda va avea loc in 26 aprilie, dar ramane de vazut cand anume vor incepe efectiv vanzarile pentru acest model de telefon, desi magazinul online listeaza data de 3 mai, nu m-as baza prea mult pe datele lor.