Samsung GALAXY FOLD si MARELE PARIU al Samsung

Samsung GALAXY FOLD se dovedeste a fi un foarte mare pariu al companiei Samsung pentru viitorul sau in lumea smartphone, iata cat de sireata este compania.

Samsung GALAXY FOLD pariu

Samsung GALAXY FOLD a fost prezentat luna trecuta de catre compania Samsung, iar spre deosebire de ceea ce si-a imaginat foarte multa lume, noul model de smartphone s-a dovedit a fi foarte popular in randul multor persoane. Asta are la baza faptul ca Samsung GALAXY FOLD vine cu noutati care l-au adus foarte rapid in atentia oamenilor din intreaga lume, noul model de smartphone fiind laudat pentru modul in care aduce o schimbare substantiala pentru piata smartphone.

Samsung GALAXY FOLD nu pare sa fie chiar atat de bun precum Huawei MATE X, iar asta pentru ca are un ecran mai mic, nu are un ecran exterior la fel de mare, are o gaura in zona in care se pliaza, si nu doar atat. In ciuda acestor lipsuri ale Samsung GALAXY FOLD, compania Samsung are totusi un plan diferit pentru telefoanele sale pliabile, iar in mijlocul sau se afla Apple, aparent Google, dar si alti mari producatori de smartphone-uri, care au si ambitii pe masura.

Samsung GALAXY FOLD este un mare pariu pentru compania Samsung

Samsung GALAXY FOLD este facut pentru a arata capacitatea coreenilor de a produce nu doar telefoane pliabile, dar si ecrane pentru ele, Apple si Google primind deja propuneri pentru a avea livrate asemenea ecrane. Cei de la Samsung vor sa scoata bani nu doar din vanzarea acestui telefon pliabil, ci si din livrarea de ecrane care sa fie folosite pentru produse similare in urmatorii ani, urmand a scoate bani pe doua cai separate, din aceleasi tipuri de telefoane.

Samsung GALAXY FOLD reprezinta un proof of concept, sau o demonstratie a tehnologiei create de catre coreeni, insa ei nu sunt singurii care ofera asemenea ecrane, cei de la BOE producand deasemenea componente similare pentru Huawei. Spre deosebire de Huawei, cei de la Samsung sunt capabili sa faca si mai multi bani prin vanzarea de ecrane pliabile, dar numai daca Apple, Google, si alti producatori le vor considera a fi suficient de bune pentru a le cumpara.

Samsung GALAXY FOLD va fi pus in vanzare in luna aprilie, va avea preturi extravagante, insa chiar si asa, vor exista unii entuziasti care vor dori sa il cumpere.