Samsung GALAXY S10. PROBLEME MARI cu Reparatiile

Samsung GALAXY S10. Telefoanele au probleme mari cu reparatiile, Samsung facandu-si telefoanele mai greu de reparat decat in cazul modelelor lansate in anii trecuti.

Samsung GALAXY S10 reparatie

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane a fost dezasamblata de catre cei de la iFixIt pentru a vedea ce se ascunde in interiorul carcasei, dar si pentru a vedea cam cat de usor sunt de reparat noile modele de telefoane. Ei bine vestile nu sunt chiar atat de bune, iar asta pentru ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 nu sunt chiar atat de usor de reparat, ba din contra, sunt mai greu de reparat decat telefoanele din serial Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10. Conform celor de la iFixIt, noile telefoane primesc nota 3 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi reparate, avand un scor mai prost decat iPhone XR, sau Huawei MATE 20 PRO. Una dintre marile probleme cu reparatiile sta in faptul ca noul cititor de amprente ultrasonic al Samsung GALAXY S10 nu poate fi inlocuit separat de ecran, deci daca se strica, va trebui inlocuit impreuna cu tot ecranul, ceea ce nu va fi chiar atat de ieftin.

Samsung GALAXY S10. PROBLEME MARI cu Reparatiile

Samsung GALAXY S10. Probleme exista si cu portul USB-C, care spre deosebire de cele din alte modele, nu poate fi inlocuit prea usor, pentru ca este lipit mai bine pe placa de baza, si ar cam trebui inlocuit impreuna cu ea, fara a se risca distrugerea. Nici inlocuirea bateriei nu se poate face prea usor, iar asta pentru ca este lipita cu foarte mult adeziv, iar inlocuirea este dificila, si necesita o perioada mult mai lunga de timp decat in cazul modelelor anterioare de telefoane.

Samsung GALAXY S10. In comparatie cu iPhone XS, scorul obtinut de catre noile telefoane ale Samsung este dezastruos, deoarece pentru produsele Apple s-a acordat nota 6 din 10, surprinzator de buna. Practic, pe masura ce Apple isi face telefoanele mai usor de reparat, cei de la Samsung au facut telefoanele Samsung GALAXY S10 mai greu de reparat, iar asta in conditiile in care in trecut situatia statea exact invers pentru producatori.

Samsung GALAXY S10. Nu se stie deocamdata care sunt costurile pentru inlocuirea ecranului, sau a altor componente, dar cu siguranta nu vorbim despre sume chiar atat de mici.