Google Chrome. Schimbare URIASA de Design, in IMAGINI

Google Chrome. O schimbare uriasa de design este prezentata in primele imagini, iata ce modificari neasteptate vrea sa faca Google pentru utilizatorii sai.

Google Chrome website

Google Chrome. O schimbare foarte mare de design este pregatita de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum va fi implementat totul pentru utilizatori. Google Chrome va muta tab-urile cu website-urile deschise de catre noi intr-o noua bara care va fi afisata in partea inferioara a ecranului, partea superioara a ecranului ramanand in continuare doar cu bara de adresa afisata.

Google Chrome. Tab-urile deschise de catre noi pentru diverse website-uri vor avea afisata iconita respectivului website, astfel incat sa stim rapid ce selectam, iar ideea in sine nu este una chiar atat de rea pentru aplicatie. Practic, Google Chrome ne va permite sa facem trecerea de la un website la altul folosind acea bara de jos, si apasand pe fiecare iconita in parte, in loc sa intram in sectiunea speciala unde sunt afisate toate tab-urile website-urilor.

Google Chrome. Schimbare URIASA de Design, in IMAGINI

Google Chrome website tab

Google Chrome. Un nou buton + este deasemenea afisat in dreapta tab-urilor pentru a permite deschiderea rapida a unei pagini web pentru accesarea informatiilor, astfel ca putem interactiona mult mai usor cu browserul celor de la Google. Ideea inginerilor din spatele Google Chrome este una noua, pentru ca pana acum in versiunile beta nu a fost descoperita de catre cineva, insa avand in vedere ca acum stim de existenta sa, oricine o poate activa prin sectiunea unde sunt vizibile flag-urile disponibile.

Google Chrome. In momentul de fata aceasta schimbare este implementata doar pentru platforma Android, nu si pentru telefoanele iPhone, insa asta doar deocamdata, pentru ca noutatile vor fi oferite pentru toata lumea. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata aceasta noua functionalitate pentru Google Chrome, insa existenta sa in versiunile beta sugereaza faptul ca nu ar trebui sa mai asteptam foarte mult, dar chiar si asa, pe Android noutatile pot fi deja incercate.