Huawei P30. Huawei Prinsa iar MINTIND Clientii

Huawei P30. Cu putin timp inaintea lansarii noilor telefoane, compania Huawei a fost prinsa din nou mintindu-si clientii, iata ce a facut de aceasta data.

Huawei P30 mintit

Huawei P30. Viitoarea serie de telefoane va fi prezentata luna aceasta, insa inainte ca totul sa inceapa, chinezii s-au gandit sa-si mai minta clientii, pentru ca in ce mod poti promova mai bine un telefon decat cu niste minciuni. Stim deja ca unele telefoane din seria Huawei P30 vor avea un nou zoom optic de pana la 10X, multumita unui senzor telephoto, iar cei de la Huawei au publicat o serie de poze promovand aceasta functie, doar ca ele n-au fost facute cu telefonul.

Huawei P30. Prima imagine de mai jos va arata pozele publicate de catre chinezi pentru a evidentia faptul ca noile telefoane vor fi capabile sa faca zoom foarte mare fara a fi afectata in vreun fel calitatea imaginilor. Problema este ca acele poze au fost facute e decatre alte persoane cu aparate DSLR, nu cu Huawei P30, dar asta n-a oprit Huawei din a le publica si a da de inteles ca au fost facute folosind telefoanele sale, dar nu e prima oara cand minte.

Huawei P30. Huawei Prinrsa iar MINTIND Clientii

Huawei P30 mintit poze

Huawei P30. Cel putin una dintre poze este veche de 10 ani de zile, deci folosirea sa intr-o campanie de acest gen n-ar avea vreo logica, nici macar pentru a promova zoom-ul optic al unei camere de telefon. Desigur ca in cazul celor de la Huawei logica rareori a fost un punct foarte, mai ales ca vorbim despre o companie creata intr-o tara in care copiatul ideilor este ceva incurajat, iar asta probabil nu va afecta vanzarile, ba din contra.

Huawei P30 mintit poze furate

Huawei P30. Chiar daca a facut o campanie mincinoasa, compania se va bucura de notorietatea de care au parte telefoanele sale, foarte multa lume discutand acum despre pozele publicate de catre chinezi. Publicitatea negativa e tot publicitate, iar seria Huawei P30 avea nevoie de asa ceva din moment ce Samsung GALAXY S10 se vinde atat de bine, iar cei de la Huawei mai au doua saptamani pana in momentul prezentarii oficiale ale noilor telefoane.

However, the company once again made an “oopsie” with the published sample photos on Weibo the other day. It turns out that these photos aren’t taken with the P30 or P30 Pro even though the marketing campaign strongly implies otherwise. A reader of ours found one of the images in a professional photographer’s portfolio and it’s needless to say it’s taken with a DSLR camera. The photo with the erupting volcano was also spotted online and has been taken almost a decade ago in 2009.

Huawei P30. Pentru noile modele sunt asteptate camere quad, care vor aduce posibilitatea de a face poze foarte bune de catre clienti, dar poate ca si pozele de prezentare vor fi facute cu DSLR-uri, nu cu telefoanele chienzilor.