Samsung GALAXY S10. PERICOL fata de iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S10. Din pacate, noul telefon vine cu un pericol in comparatie cu telefoanele iPhone, si de la Huawei, iata ce greseala a facut Samsung.

Samsung GALAXY S10 pericol

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane a fost lansata deja de catre compania coreeana, iar dupa cum prea bine v-am prezentat acum mai bine de o saptamana exista o problema cu una dintre functiile sale. Mai exact, recunoasterea faciala din Samsung GALAXY S10 este o simpla gluma in comparatie cu ceea ce este oferit pentru iPhone XS, sau Huawei MATE 20 Pro, iar multi utilizatori nici macar nu stiu ce au in telefoane, sau cum sa foloseasca functia.

Samsung GALAXY S10. Dupa publicarea articolului precedent am observat foarte multi oameni care nici macar nu stiau ca exista recunoastere faciala in Android, fara sa mai luam in calcul acest model de telefon. Lasand la o parte ignoranta unora, functia existenta pentru Samsung GALAXY S10 este un pericol pentru multe persoane care o folosesc fara sa stie ca, de fapt, ea este nimic mai mult decat o gluma, si poate fi pacalita extrem de usor de catre oricine.

Samsung GALAXY S10. PERICOL fata de iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S10. Din pacate, aceasta functie reprezinta si un pericol pentru multi utilizatori, deoarece modelul Plus, care are 2 camere, sugereaza ideea ca una dintre ele ar fi folosita pentru un sistem avansat de recunoastere faciala. Multe persoane fac asocierea dintre 2 camere frontale si sistemele de recunoastere faciala din telefoane, insa a doua camera din Samsung GALAXY S10 e folosita doar pentru selfie-uri, nu pentru recunoastere faciala imbunatatita.

Samsung GALAXY S10. Este adevarat ca exista avertismente pentru sistemul de recunoastere faciala in meniul de activare, si ca el nu poate fi folosit pentru plati mobile, dar multa lume nu le citeste. Pana si clientii care au cumparat Samsung GALAXY S10 credeau ca vor avea recunoastere faciala avansata, si au inceput sa se planga de faptul ca sunt recunoscute persoane care nici macar nu seamana cu ei, asa ideea stupida de a oferi sistemul incepe sa o afecteze pe Samsung.

Samsung GALAXY S10. Apple a refuzat sa implementeze recunoastere faciala in iPhone pana cand a avut ceva bun de oferit, dar la Samsung lucrurile sunt bune chiar daca sunt facute si pe jumatate, sau pe o zecime, in acest caz.