Huawei P30 PRO. Veste DEZAMAGITOARE pentru Telefon

Huawei P30 PRO. O veste dezamagitoare a venit pentru noul model de telefon al companiei chinezesti, iata cum a ras de Apple ani de zile, dar face exact la fel.

Huawei P30 PRO audio

Huawei P30 PRO. Noi imagini de presa cu telefonul au aparut in cursul noptii trecute pe internet, si din pacate confirma o veste foarte proasta care vine pentru fanii seriei, in comparatie cu telefoanele Samsung GALAXY S10. Mai exact, Huawei P30 PRO nu va mai avea un port audio de 3.5mm, asa cum are Samsung GALAXY S10, si dupa atatia ani de ras de Apple pentru aceasta decizie, Huawei face exact acelasi lucru, asa cum era de asteptat.

Huawei P30 PRO. Desi in P30 va exista un port audio de 3.5mm pentru cei care mai folosesc in 2019 casti cu asemenea conectoare, pentru modelul mai mare acest port a fost eliminat complet de catre cei de la Huawei. In locul portului de 3.5mm, Huawei P30 PRO va avea un slot pentru cartelele SIM, dar si pentru card-urile nanoSD, alegerea fiind una foarte interesanta, iar asta sugereaza ca spatiul lasat liber in alta parte a carcasei va fi folosit pentru alte componente noi.

Huawei P30 PRO. Veste DEZAMAGITOARE pentru Telefon

Huawei P30 PRO port audio

Huawei P30 PRO. Separat de aceasta schimbare care sigur va supara fanii, astazi aflam ca noile telefoane vor fi disponibile in culorile : negru alb, rosu, sau aurora, plus o posibila culoare gradient, desi asta nu e 100% sigur. Seria anterioara a avut foarte mare succes multumita culorilor gradient in care a fost oferita, iar Huawei P30 PRO ar putea avea parte de ceva similar daca Huawei va gasi din nou combinatia perfecta pentru a atrage clientii dornici de ceva complet nou.

Huawei P30 PRO. Separat de acestea, camera quad din telefoane va fi un alt foarte mare punct de atractie, in special noul senzor de imagine cu zoom optic de pana la 10X, o premiera pentru smartphone-uri. Mai mult decat atat, in camera quad din Huawei P30 PRO va exista deasemenea un senzor 3D pentru adancime, care va permite inregistreaza de poze mult mai bune cu efect de tip bokeh, Apple urmand a implementa ceva similar in iPhone 11, sau poate in modelele din 2020.

Huawei P30 PRO. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, noua serie de telefoane va fi prezentata in mod oficial in data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris.