Samsung GALAXY S10. LOVITURA DURA de la Huawei P30

Samsung GALAXY S10. O lovitura dura vine cu lansarea Huawei P30, compania chinezeasca pregatind o surpriza extrem de ne placuta pentru Samsung.

Samsung GALAXY S10 Huawei P30

Samsung GALAXY S10. Lansat cu doar 11 zile in urma, noul model de smartphone al companiei Samsung va avea parte de probleme foarte mari din cauza noii serii de telefoane Huawei P30 pregatita de catre chinezi. Astazi au fost dezvaluite preturile la care vor fi vandute telefoanele din seria Huawei P30, iar din pacate pentru Samsung GALAXY S10, vorbim despre preturi cu mult mai mici, ceea ce este o lovitura foarte serioasa pentru cei de la Samsung.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, in momentul de fata telefoanele coreenilor sunt vandute la preturi care incep de la 900 de euro pentru versiunea de baza, care are 128 GB spatiu de stocare. Huawei P30 va fi vandut la preturi care incep de la 750 de euro, deci vorbim despre o diferenta de nu mai putin de 150 de euro intre cele doua modele de telefoane, iar Samsung GALAXY S10 este aici in foarte mare dezavantaj fata de produsele chinezilor.

Samsung GALAXY S10. LOVITURA DURA de la Huawei P30

Samsung GALAXY S10. Ecranele celor doua modele de telefoane vor fi foarte similare, performantele vor fi inferioare pentru Huawei P30, insa camera ar trebui sa fie net superioara celei din produsul coreenilor. Cantitatea de memorie RAM ar urma sa fie de doar 6 GB in Huawei P30, si 8 GB in Samsung GALAXY S10, insa probabil ca performantele mediului de stocare ar trebui sa fie superioare pentru telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Ca sa fiu sincer, cred ca Huawei a gandit destul de bine lansarea noilor sale modele de telefoane, astfel incat ele sa aiba parte de un avantaj serios in fata concurentei de la Samsung. Daca pentru Huawei P30 PRO nu putea fi redus pretul pentru a fi sub cel al Samsung GALAXY S10 PLus, ei bine iata ca pentru Huawei P30 lucrurile stau diferit, si Samsung GALAXY S10 va fi mai scump, iar asta va conta foarte serios pentru vanzarile generale.

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane au fost deja lansate pe pietele din intreaga lume, insa cel mai probabil vanzarile vor scadea inaintea lansarii Huawei P30.

9 COMENTARII

  1. Ceva gramatica stim ? sau doar scriem fara a avea nimic de spus. Nu mai violaaaa limba romana te rog, esti un exemplu negativ pt copiii de pe aici.

  2. S10 Plus e in sfarsit primul telefon care ma va face sa imi schimb S8 Plus….la care țin inca foarte mult. A primit Android 9 si diferentele sunt dramatice. E clar mai rapid si interfața e superba pe negru complet in toate aplicatiile. E cel mai misto Android. O sa-l tin totusi si pe S8 Plus de back-up, de mers la scandal in club ?