Prima Pagina Huawei Huawei P30 PRO – PRETURILE din Europa (EXCLUSIV)

Huawei P30 PRO – PRETURILE din Europa (EXCLUSIV)

Huawei P30 PRO are preturile din Europa anuntate in exclusivitate inaintea lansarii, iata cat vei plati pentru a cumpara noile modele de telefoane, chiar si din Romania.

5

Huawei P30 PRO preturi

Huawei P30 PRO are preturile din europa dezvaluite in exclusivitate inaintea lansarii oficiale pentru noile modele de telefoane, iar asa fanii stiu cati bani trebuie sa puna deoparte pentru a cumpara produsele. Atat pretul Huawei P30 PRO, cat si pretul Huawei P30 au fost dezvaluite de catre o sursa din Germania, tara in care telefoanele vor fi puse in vanzare chiar din momentul in care vor incepe vanzarile si in restul tarilor alese pentru distributie.

Huawei P30 PRO a pretul de 1000 de euro anuntat pentru versiunea cea mai ieftina vanduta in Europa, aceasta urmand a avea 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, adica foarte similar cu ceea ce vedem pentru Samsung GALAXY S10. O versiune cu 256 GB de stocare a Huawei P30 PRO va avea pretul de 1100 de euro, si e posibil ca versiunea cu 512 GB spatiu de stocare sa coste nu mai putin de 1200 de euro, daca ne uitam si la ce au facut chinezii in trecut.

Huawei P30 PRO si P30 au preturile din Europa Anuntate

Huawei P30 PRO este varful de gama, dar pretul sau este cu mult mai mare decat cel al versiunii P30, deoarece aceasta va costa doar 750 de euro, cu mult mai putin decat Samsung GALAXY S10. Aceasta diferenta foarte mare intre modelele de smartphone-uri va conta cu siguranta, pentru ca vorbim despre 150 de euro in minus pe care Huawei ii cere pentru telefoanele sale, iar asa versiunea P30 ar putea fi chiar mult mai populara decat Huawei P30 PRO.

Meanwhile, we have also learned the price structure from trusted source. After starting with slightly lower prices for the Huawei P30 Pro, it is now clear what the prices in Europe should look like: Huawei P30 (6 / 128GB): 749 Euro RRP, Huawei P30 Pro (8 / 128GB): 999 Euro RRP, Huawei P30 Pro (8 / 256GB): 1099 Euro RRP.

Huawei P30 PRO va avea un ecran cu diagonala de 6.47 inch, un chip Kirin 980 cu 8 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, dar si o baterie care are capacitate de 4200 mAh, un cititor de amprente ultrasonic urmand a fi deasemenea integrat. Camera quad din Huawei P30 PRO este totusi in centrul atentiei multumita schimbarilor majore, noul senzor principal de 40 de megapixeli, si cel telephoto cu 7.8X fiind marile imbunatatiti fara de seria anterioara.

Huawei P30 PRO va fi prezentat in mod oficial in data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc in paris, iar lansarea va avea loc undeva prin aprilie.

Articolul anteriorInstagram: Update Nou Lansat Astazi pentru Telefoane
Urmatorul articolTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.2 public beta 6 pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.