Xiaomi Black Shark 2 ATACA GALAXY S10 si Huawei P30 PRO

Xiaomi Black Shark 2 a fost anuntat in mod oficial astazi, si vine cu multe noutati impresionante, punand presiune mare pe Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO.

Xiaomi Black Shark 2

Astazi a fost anuntat oficial Xiaomi Black Shark 2, al doilea model din binecunoscuta serie de telefoane mobile pentru gaming pe care chinezii au creat-o la sfarsitul anului trecut, cu rezultate surprinzator de bune. In 2019 seria continua cu Xiaomi Black Shark 2, care vine sa uimeasca in aceeasi masura precu predecesorul sau, iar asta pentru ca are specificatii impresionante la un pret cu mult mai mic decat si-ar fi imaginat multa lume inaintea prezentarii oficiale.

Xiaomi Black Shark 2 are un ecran OLED cu diagonala de 6.4 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB de memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare in versiunea cea mai ieftina, si acesta este doar inceputul. Ecranul din Xiaomi Black Shark 2 a fost deasemenea mult imbunatatit de catre chinezi, special pentru jocuri, acesta fiind acum sensibil la presiune, si avand o latenta redusa, de 43.5ms, astfel ca e excelent pentru cei care se joaca mult si des.

Xiaomi Black Shark 2 ATACA GALAXY S10 si Huawei P30 PRO

Functionalitatea Xiaomi Black Shark 2 pentru jocuri este deasemenea sustinuta si de o baterie de 4000 mAh, pentru care exista incarcare rapida la 27W, deci nu va dura foarte mult obtinerea de energie suficienta pentru orice. In carcasa Xiaomi Black Shark 2 se gaseste o camera duala formata dintr-un senzor de 48 de megapixeli, si unul de 12 megapixeli, camera frontala avand 20 de megapixeli, plus o camera de racire cu vapori, pentru a sustine performantele foarte bune.

Xiaomi Black Shark 2 va fi lansat initial in China, la fel ca si predecesorul sau, iar versiunea de baza urmeaza sa coste doar 480 de dolari, in timp ce cea de top, care are si 12 GB RAM, va costa 625 de dolari. In contrast cu Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, sau iPhone XS Max, Xiaomi Black Shark 2 este mult mai ieftin, si ofera specificatii cel putin la fel de bune, insa marea problema este ca nu se stie cand va fi lansat international pentru clienti.