iPhone. ANUNTUL MAJOR Privind o Functie foarte DORITA

iPhone. Un anunt foarte important privind o functie dorita de catre foarte multi dintre fanii Apple a venit astazi, iata ce vor sa faca americanii pentru noi.

iphone 5g modem intel

iPhone. Un anunt foarte important privind o functie foarte dorita de catre fanii companiei Apple a venit astazi, ea fiind deja anuntata pentru telefoanele Samsung GALAXY S10, si urmeaza sa fie anuntata pentru Huawei P30 PRO. Mai exact, este vorba despre conectivitatea 5G care este pregatita in momentul de fata pentru implementare in telefoanele iPhone, cei de la Intel urmand a furniza modem-urile care vor fi folosite in produsele celor din Cupertino.

iPhone. Intel este incapabila sa produca modem-uri 5G pentru telefoanele Apple in anul 2019, deci in iPhone 11 nu vom vedea aceasta conectivitate inclusa, dar in 2020 urmeaza sa fie oferita cu siguranta. Cei de la Intel se pregatesc sa inceapa in a doua jumatate a acestui an productia de test pentru modem-urile 5G dedicate telefoanelor iPhone, urmand ca productia la scara industriala sa inceapa abia in 2020, adica la ceva timp dupa ce iPhone 11 va fi lansat de catre Apple.

iPhone. ANUNTUL MAJOR Privind o Functie foarte DORITA

iPhone. Desi telefoanele Android care vor fi lansate in 2019 vor folosi modem-uri 5G de la Samsung si Qualcomm, Apple nu va cumpara asemenea componente de la niciuna dintre aceste doua companii, si stim deja de ce. In schimb, Apple va cumpara modem-urile 5G pentru iPhone de la compania Intel, si poate de la MediaTek, insa colaborarea cu cea de-a doua companie nu este deocamdata chiar atat de sigura, ea nefiind certificata de catre americani.

Intel is reportedly to begin working on engineering projects that will enable mass-production of 5G modem chips with its collaborative partners in the second quarter of 2019, according to sources from Taiwan’s IC backend service providers.

iPhone. Lipsa conectivitatii 5G din telefoanele iPhone 11 n-ar trebui sa fie o problema chiar atat de mare, iara sta pentru ca nici nu vor exista prea multe retele 5G active in toamna, cand seria va fi lansata. In aceasta idee, vor fi destui de putini clienti care vor resimti lipsa conectivitatii 5G din modelele de telefoane iPhone care vor fi lansate in 2019, dar in 2020 situatia va fi diferita, pentru ca vor exista mult mai multe retele active la nivel global.

iPhone. Conectivitatea 5G este foarte importanta pentru telefoane, si va fi integrata cu siguranta de catre cei de la Apple, ramane doar de vazut daca nu cumva vor amana integrarea si dupa 2020.

5 COMENTARII

  1. Sa speram ca amana totusi pt 2020…pt ca in 2019 nu avem ce face plus ca se vor incinge , asa cu cele din 2020 si 5nm macar este un echilibru