Windows 10. ASA ARATA Microsoft Edge COPIAT dupa Google Chrome

Windows 10. Astazi au aparut primele imagini cu noua versiune a Microsoft Edge, care este o copie destul de buna dupa Google Chrome, iata cum arata.

Windows 10 Microsoft Edge Chrome

Windows 10. V-am spus acum cateva saptamani ca Microsoft a decis sa faca o noua versiune a browserului Edge, care este copiata dupa Google Chrome, urmand a folosi si platforma Chromium, dezvoltata de catre cei de la Google. Noul browser este deocamdata in plin proces de dezvoltare, si nimic mai mult, compania Microsoft fiind departe de a-l oferi in versiune beta, insa chiar si asa, o serie de imagini ne arata schimbarea care va fi adusa in Windows 10 de catre el, multumita Google Chrome.

Windows 10. Puteti vedea in clipul video si imaginile din acest articol ca Microsoft Edge va fi o copie a Google Chrome, care va avea doar culori putin diferite, si unele elemente de interfata usor modificate. E posibil ca Microsoft sa decida sa personalizeze ceva mai mult clona Google Chrome pe care o stim acum cu denumirea Microsoft Edge, insa utilizatorii Windows 10 nu vor avea parte de un aspect vizual cu mult diferit fata de cel al browserului Google.

Windows 10. ASA ARATA Microsoft Edge COPIAT dupa Google Chrome

Windows 10 Microsoft Edge Chrome interfata 1

Windows 10. Marele avantaj al deciziei luate de catre compania Microsoft sta in faptul ca website-urile vor fi la fel de rapide, si vor oferi functionalitate similara precum in cazul browserului Google Chrome. Stiti probabil ca Google si-a optimizat anumite website-uri pentru a functiona ma ibine pe Google Chrome decat pe alte browsere, iar in Windows 10 vom avea parte de aceasta experienta in mod nativ prin noul Microsoft Edge creat de catre cei din Redmond.

Windows 10 Microsoft Edge Chrome interfata

Windows 10. Preluand functionalitatea din Google Chrome, noul browser Microsoft Edge va permite deasemenea folosirea aplicatiilor web progresive, dar si a extensiilor care sunt disponibile, in magazinul de extensii. Microsoft si-a cam dat seama ca Google Chrome nu poate fi intrecut de catre actuala versiune a Edge, asa ca noul browser are menirea de a aduce in Windows 10 o experienta mult mai buna, care ar trebui sa tina lumea departe de browserul celor de la Google.

Windows 10 Microsoft Edge Chrome interfata 2

Windows 10. Avand in vedere ca deocamdata nu se stie cand anume ar trebui sa fie lansata noua versiune a Edge, ramane doar sa avem rabdare si sa vedem ce se va intampla.