Samsung GALAXY FOLD. Performante MULT SUB Asteptari

Samsung GALAXY FOLD. Performantele pe care le ofera noul model de smartphone sunt cu mult sub asteptarile create pentru clienti, iata ce va oferi telefonul in final.

Samsung GALAXY FOLD performante

Samsung GALAXY FOLD. La doar cateva saptamani dupa prezentarea oficiala a telefonului, iata ca astazi avem un prim test de performante care ne arata ca lucrurile nu sunt chiar atat de bune precum sperau clientii. Samsung GALAXY FOLD este un telefon care costa 2000 de euro, iar in acesti bani este inclusa foarte multa tehnologie inovatoare, insa printre cele oferite nu se numara si un procesor care sa aduca performante foarte bune pentru noul model de smartphone.

Samsung GALAXY FOLD. Desi are un chip Qualcomm Snapdragon 855 implementat, noul telefon abia atinge 9700 de puncte in testul multi-core al Geekbench, si 3400 de puncte in cel single-core, cu mult sub ceea ce ofera iPhone XS. Testul de performante pentru Samsung GALAXY FOLD confirma faptul ca diferentele fata de Samsung GALAXY S10 din acest punct de vedere nu vor prea exista, rapiditatea cu care va fi rulat totul in telefoane urmand a fi cam identica.

Samsung GALAXY FOLD. Performante MULT SUB Asteptari

Samsung GALAXY FOLD performante telefon

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte, performantele pe care le vedem acum pentru acest telefon pliabil nu vor fi cu mult diferite fata de cele pe care le va oferi Huawei MATE X, care are un procesor si mai slab. Atat Samsung, cat si Huawei au decis sa implementeze in telefoanele lor procesoare care nu sunt la fel de performante precum cele ale companiei Apple, dar in cazul Samsung GALAXY FOLD e greu de spus daca asta va si afecta vanzarile.

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere ca primele telefoane pliabile reprezinta doar prototipuri de dispozitive dintr-un segment de piata care este in plina creare, asteptarile trebuie sa fie mici pentru ele. Fie ca nu vor avea performante bune, sau ca nu vor oferi o experienta efectiv buna de utilizare, telefoanele ca Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X reprezinta doar inceputul a ceva ce in viitor va deveni noul normal pentru clienti.

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere toate acestea, va fi foarte interesant de vazut cat de mare, sau mic, va fi succesul telefoanelor dupa lansare.

13 COMENTARII

  1. Prastie..abia asteptam sa se puna la vanzare sa vedem cum bubuie internetul de plangeri din cauza mecanismelor bateriilor cutelor software”ului etc etc
    Luati de aici flacai

  2. Se pare ca oile au uitat ca S10 cu acelasi procesor ia dat fum la Iphone XS in taskurile zilnice. Acum se bucura la testele sintetice ?

  3. Se pare ca oile au uitat ca S10 cu acelasi procesor ia dat fum la Iphone XS in taskurile zilnice. Acum se bucura la testele sintetice ?

  4. Apple pana la toamna e praf. Adio, amintire. Sa vedem la toamna ce va lansa. Pana atunci Samsung si Huawei vor sterge pe jos cu Apple.

  5. Nu moare nimeni. Vor ajunge usor ca Htc. Vor supravietui din servicii de streaming audio si video. Vad ca investesc puternic in astea, prevad ca asta va merge in viitor. Nici locul 6-7 mondial nu e rau. Mai fac si ei un “buck”, un parai de o ciorba.

  6. No ca o bagat Samsung si Romanica in lista de cateva tari unde vinde chestia asta care se indoaie de toti banii – mspoweruser sursa