Apple News Plus a fost SPART IMEDIAT dupa Lansare

Apple News Plus a fost spart la foarte scurt timp dupa lansare, iata ce poate fi preluat chiar acum din aplicatia oferita de catre compania Apple.

Apple News Plus SPART

Apple News Plus a fost lansat de catre compania Apple acum 2 zile pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpara abonamente pentru ziare si reviste. Apple News Plus a fost prezentat ca un serviciu premium de catre Apple, el costand 9.99 dolari pe luna, si oferind acces la o gama variata de ziare si reviste care anual ar costa cam 8000 de dolari, daca ar fi cumparate separat.

Apple News Plus  nu are continutul din platforma protejat in vreun fel cu tehnologia DRM, astfel ca oricine poate descarca ziarele si revistele in format PDF, daca stie link-urile catre ele. Un cunoscut dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS a reusit sa demonstreze cat de usor poate fi realizat acest lucru, descarcand PDF-uri pentru cateva dintre revistele din Apple News Plus.

Apple News Plus a fost SPART IMEDIAT dupa Lansare

Apple News Plus are integrat intr-un fisier al aplicatiei si link-uri pentru a descarca orice fel de continut oferit de catre partenerii celor de la Apple doar cu abonament. Toate aceste informatii au fost descoperite in aplicatia Apple News pentru macOS, care nu beneficiaza de aceeasi protectie precum cea pentru iPhone, unde analizarea acestor date ar fi imposibila.

Apple News Plus este disponibil in macOS intr-o aplicatie care pare sa fi fost portata de pe iOS, iar inginerii celor de la Apple nu par sa o fi protejat chiar asa cum trebuie. Desigur ca Apple va rezolva problemele intr-o actualizare viitoare pentru aplicatie, dar cei care au acum link-urile pentru Apple News Plus, se vor putea bucura gratuite de ziarele si revistele oferite la inceput.

8 COMENTARII