Samsung GALAXY FOLD. PRIMELE IMPRESII Dezvaluie PROBLEMELE

Samsung GALAXY FOLD. Primele impresii despre noul telefon pliabil au fost dezvaluite de catre un utilizator, impreuna cu problemele serioase pentru telefon.

Samsung GALAXY FOLD impresii

Samsung GALAXY FOLD. Primul telefon pliabil al coreenilor inca nu a fost lansat pe pietele din intreaga lume, insa astazi avem parte de primele impresii despre telefon de la o persoana care l-a folosit in ultima perioada. Aceasta persoana a impartasit cateva impresii in legatura cu Samsung GALAXY FOLD pentru a dezvalui lumii ce fel de experienta poate oferi telefonul pliabil pentru clienti, iar primele vesti nu sunt chiar atat de grozave, din pacate pentru noi.

Samsung GALAXY FOLD. Conform informatiilor dezvaluite de catre detinator, noul model de smatphone are intr-adevar un spatiu gol sesizabil in momentul in care se pliaza, iar asta din cauza balamalei folosite pentru fixare. Probleme exista si pentru trecerea de la ecranul secundar la cel principal, pliabil, un lag de cateva secunde fiind sesizabil in momentul in care Samsung GALAXY FOLD este pliat, sau deschis, imaginile fiind transferate destul de greu.

Samsung GALAXY FOLD. PRIMELE IMPRESII Dezvaluie PROBLEMELE

Samsung GALAXY FOLD. Din pacate ecranul pliabil nu poate fi nici indoit la 90% pentru a afisa imagini doar pe una dintre portiuni, si a fi folosit ca si cum ar sta telefonul intr-un dock, ori pentru a avea o tastatura afisata pe cealalta parte din ecran. Problema cea mai mare ramane cuta din mijlocul ecranului Samsung GALAXY FOLD, adica acolo unde se indoaie efectiv, ea fiind usor de simtit cand telefonul este folosit, dar greu de vazut cand luminozitatea este mare.

Unfortunately, there is “a small gap” when the device is closed, similar to how a binder looks like. According to the owner, there’s quite a bit of a delay when you open the device, taking up to a few seconds before the phone adjusts the image to the proper size and aspect ratio. The owner said that there’s no way to use it with the screen at about 90 degrees (sort of like a small laptop) as the large screen turns off in that position. Well, the source says that there is one and you can feel it with your fingers when using the device, but at higher display brightness, it was really hard to see with your eyes.

Samsung GALAXY FOLD. Partea buna este ca autonomia bateriei pare sa fie surprinzator de mare, conform celui care testeaza telefonul, ceea ce este o veste grozava, si linistitoare pentru multi dintre utilizatori. Samsung GALAXY FOLD este primul telefon pliabil al coreenilor, este un smartphone foarte scump, iar primele impresii arata c aoamenii nu vor avea parte de chiar atat de multe lucruri bune dupa ce vor decide sa il cumpere.

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea va avea loc in data de 26 aprilie, in foarte multe tari de pe glob, dar ramane de vazut daca si Romania se va numara printre ele.