Orange. Serviciile de Voce, Internet NU MERG in Romania

Orange. Probleme mari exista cu apelurile telefonice/serviciile de voce, si folosirea internetului mobil in Romania in momentul de fata, iata care este cauza.

orange nu merg apeluri internet

Orange are probleme foarte mari cu serviciile de voce, internet, in multe zone din Romania, operatorul de telefonie mobila recunoscand faptul ca ai sai clienti au mari dificultati in acest moment. Puteti vedea mai jos raspunsul oficial al celor de la Orange privind problemele din momentul de fata, deci daca sunteti afectati, stiti ce se intampla.

Orange sustine ca sectionarea unor segmente de fibra optica genereaza aceste probleme pentru clienti, iar din Bucuresti si pana in Moldova exista zone in care serviciile nu merg. Apelurile telefonice, sau internetul mobil, nu pot fi folosite, uneori chiar daca exista semnal, astfel ca exista multi clienti care sunt in imposibilitatea de a-si folosi telefoanele.

Orange sustine ca problema este legata de un incident aparent independent de activitatea sa, si desigur ca nu se stie cam cat ar putea dura pana cand lucrurile vor reveni la normal. Intre timp nu aveti ce sa faceti decat sa asteptati ca Orange sa isi rezolve situatia si sa reactiveze serviciile de voce si internet pentru telefoanele mobile, asa ca aveti rabdare.

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca…

Publicată de Orange pe Miercuri, 27 martie 2019