Apple LANSEAZA o NOUA Functie MAJORA in ROMANIA

Apple a lansat in Romania o noua functie extrem de importanta pe care clientii o asteapta inca de anul trecut, iata ce vei putea face chiar din acest moment.

apple watch electrocardiograma romania

Apple a lansat o functie foarte importanta, si foarte asteptata, de catre multi utilizatori inclusiv in Romania, compania luand prin surprindere clientii dupa extinderea ei in toata Uniunea Europeana. Apple a lansat watchOS 5.2 aseara pentru toti utilizatorii de Apple Watch-uri, iar in Romania vin doua noi functii, suport eSIM la Orange Romania, dar si functia pentru electrocardiograme.

Apple Watch 4 poate face electrocardiograme acum si in Romania, astfel ca dupa ce instalati watchOS 5.2 din telefoanele voastre iPhone, ar trebui sa aveti aplicatia si functia disponibile. Apple a lansat aceasta functie a Apple Watch 4 doar in SUA in toamna anului 2018, insa acum a extins-o inclusiv in Uniunea Europeana, aproape toate tarile din ea avand-o disponibila acum.

Apple Watch poate face electrocardiograme inclusiv in Romania

Apple Watch 4 poate face electrocardiograme folosind aplicatia dedicata, si poate trimite notificari daca detecteaza un ritm cardiac neregulat, functia salvand deja cateva vieti in SUA. Putina lume se astepta ca Apple sa poata lansa aceasta functie a Apple Watch 4 atat de rapid in atat de multe tari din Uniunea Europeana, insa iata ca a reusit sa-si duca planul la indeplinire.

We’ve seen the ECG app and irregular rhythm notifications on Apple Watch have meaningful impact on our customers across the United States. We are excited to bring these features to customers in Europe and Hong Kong, giving them access to empowering information about their heart health.

Daca ati cumparat un Apple Watch 4 din Romania, functia ar trebui sa fie disponibila imediat ce actualizarea watchOS 5.2 este instalata in ceasurile voastre. Daca l-ati cumparat dintr-o alta tara in care functia nu este inca oferita oficial, atunci e foarte posibil sa nu puteti activa functia pentru electrocardiograme pe care o ofera Apple Watch 4 in acest moment.

Articolul precedentiOS 12.3 Beta 1 – NOUTATILE pentru iPhone si iPad
Articolul următoreMAG Televizoare cu REDUCERI MARI, pana la 11.000 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.