Xiaomi. Nou VIDEO cu Telefonul Pliabil ULUITOR

Xiaomi pliabil

Xiaomi. In ianuarie CEO-ul companiei chinezesti a publicat un clip video in care prezenta pentru lumea intreaga telefonul pliabil dezvoltat de catre companie, el fiind cel mai interesant demonstrat pana acum. Vorbim despre un telefon pliabil care poate fi pliat nu doar in doua bucati, ci in trei bucati, Xiaomi reusind sa creezec ceva ce Huawei, sau Samsung, n-au putut sa faca deocamdata pentru propriile telefoane pliabile, dar inca au timp in viitor.

Xiaomi. Astazi avem parte de un nou hands-on video cu telefonul chinezilor, iar de aceasta data vorbim despre o scurta prezentare facuta de catre cineva care il foloseste in lumea reala, dar probabil nu e CEO-ul companiei. Clipul video de mai jos ne arata totusi cat de usor poate fi folosit acest telefon nou al celor de la Xiaomi, si cat de usor poate fi pliat pentru a se transforma dintr-o tableta intr-un ecran ceva mai lat, iar asta-l face cu adevarat unic printre noile modele de telefoane.

Xiaomi. Nou VIDEO cu Telefonul Pliabil ULUITOR

Xiaomi. Desi deocamdata nu se cunoaste absolut nimic oficial, s-ar parea ca acest telefon pliabil ar urma sa coste nu mai putin de 1000 de dolari, jumatate fata de pretul Samsung GALAXY Fold, si mai putin de jumatate fata de cel al Huawei MATE X. Daca Xiaomi va reusi sa aduca pe piata un telefon pliabil la un pret atat de mic, atunci sansele sale de succes sunt exponential mai mari decat cele ale actualelor modele de telefoane pliabile, marii producatori urmand a avea si o mare problema.

Xiaomi. Deocamdata nu se cunosc prea multe detalii legatura cu telefonul pregatit de catre chinezi, insa mai multa ca sigur va avea un chip Qualcomm Snapdragon 855 integrat, plus un ecran care ar trebui sa aiba diagonala de 7 inch. Nu se stie la ce ar fi facut rabat compania Xiaomi pentru a putea lansa un telefon pliabil la jumatate de pret in comparatie cu modelele de la producatorii concurenti, dar ceva sigur lipseste din el pentru a fi atat de ieftin.

Xiaomi. E posibil ca noul telefon pliabil sa fie lansat in cel de-al doilea semestru al anului 2019, la scurt timp dupa produsele Samsung si Huawei, dar deocamdata totul este doar pura speculatie.