Samsung GALAXY FOLD. Iata Cat de REZISTENT Este

Samsung GALAXY FOLD. Un clip video extrem de interesant ne arata cat de rezistent este noul model de smartphone pe care Samsung il va pune in vanzare la un pret exorbitant.

Samsung GALAXY FOLD rezistent

Samsung GALAXY FOLD. Un nou clip video foarte interesant ne arata cam cat de rezistent este noul model de smartphone cand vine vorba despre folosirea sa zilnica, Samsung publicand materialul pentru viitorii sai clienti. In clipul video de mai jos puteti vedea cum o masinarie indoaie incontinuu telefoane Samsung GALAXY FOLD pentru a ne demonstra ca noua balama folosita pentru sistemul de pliere este foarte rezistenta, si nu se strica atat de usor.

Samsung GALAXY FOLD. Noul mecanism de pliere a fost indelung testat de catre compania Samsung inainte ca telefonul sa fie lansat, balamaua fiind capabila sa functioneze fara probleme timp de 200.000 de plieri. Clipul video ne arata cat de riguros au fost testate telefoanele Samsung GALAXY FOLD inainte de a fi puse in vanzare, totul intr-o tentativa de a-i linisti pe clientii care inca au dubii in ceea ce priveste acest nou mecanism folosit in premiera.

Samsung GALAXY FOLD. Iata Cat de REZISTENT Este

Samsung GALAXY FOLD. Perioada estimata de utilizare de catre compania Samsung pentru acest model de telefon ar fi de 5 ani de zile, in baza celor 200.000 de plieri pe care le poate face fara probleme, estimand si 100 de plieri pe zi. Daca utilizatorul faca mai putin de 100 de plieri pe zi pentru Samsung GALAXY FOLD, atunci durata de viata a produsului poate fi chiar mai lunga, insa si 5 ani este cu mult mai mult decat il va folosi oricare dintre cumparatori.

Naturally, given the smartphone’s design, a Folding Test was a pivotal part of the Galaxy Fold’s durability assessment. This test, which examines whether the Galaxy Fold can outlast 200,000 folds and unfolds (or around five years of use, if used 100 times a day), takes a full week to complete.

Samsung GALAXY FOLD. Avand un pret de 2000 de euro pe luna, primul telefon pliabil al coreenilor trebuie sa aiba promovate si atuurile sale, pentru ca la banii acestia, segmentul de clienti este extrem de redus. E greu de spus daca persoanele care vor cumpara Samsung GALAXY FOLD sunt interesate de teste de acest gen, sau ele sunt complet irelevante, insa e interesant de vazut cum sunt testate telefoanele inainte de a fi lansate pentru consumatori.

Samsung GALAXY FOLD. Precomenzile pentru telefonul pliabil vor incepe pe data de 26 aprilie, in timp ce vanzarile efective urmeaza sa inceapa undeva prin cursul lunii mai, dar nu se stie clar cand.

7 COMENTARII

  1. Asta da disperare…ne arata cum le testeaza doar doar sa trecem peste legile fizicii si ale uzurii
    Doar pe prrosti pacalesti draga SAMSUNG cu asemenea video pus la disperare

  2. Ba a făcut,dacă e sa fim corecți. La 6/6 plus după aparitia Bendgate au scos și ei video ca l-au testat și ei și ca nu se îndoaie.