Google. ASCUNDE o MARE PROBLEMA a Android fata de iOS

Google. Compania americana incearca sa ascunda o problema foarte mare pe care o are sistemul de operare Android, si care in iOS inca nu exista.

google problema android ios

Google. Compania americana ascunde in continuare o problema foarte mare pe care sistemul de operare Android o are fata de sistemul de operare iOS, iar asta in conditiile in care cmpania se lupta de ani de zile sa faca modificari. Desi au trecut peste 8 luni de cand Google a lansat Android 9 pentru utilizatorii din lumea intreaga, rata de adoptie a sistemului de operare inca nu a depasit 0.1% din baza totala de utilizatori ai Android, din pacate.

Google. Compania americana ascunde adevarata rata de adoptie a Android 9 in randul utilizatorilor, iar asta pentru ca nu a mai actualizat de 8 luni pagina in care afiseaza informatiile privind rata de adoptie a diverselor versiuni ale Android. V-am mai spus prin februarie ca Google nu actualizase acea pagina cu informatii despre popularitatea Android, iar acum vorbim despre exact acelasi lucru, sistemul de operare ramanand in continuare cu foarte mari necunoscute.

Google. ASCUNDE o MARE PROBLEMA a Android fata de iOS

Android 9 adoptie februarie 2019

Google. Daca ne uitam la iOS 12, care a depasit 80% rata de adoptie in randul iDevice-urilor, vorbim despre o diferenta “ca de la cer la pamant” intre cele doua sisteme de operare, Android fiind intr-un foarte mare dezavantaj. Desigur ca Apple ofera actualizarile pentru iDevice-urile sale in mod automat pentru toata lumea deodata, in timp ce Google lanseaza versiunea de baza a Android, iar producatorii trebuie sa ofere separat actualizarile, insa ei nu se prea grabesc cu asta.

Google. Din pacate pentru toti utilizatorii de terminale Android, aceasta problema perpetua a sistemului de operare al celor din Mountain View pare sa fie una fara sfarsit, iar aceasta e o problema serioasa. iOS va ramane intotdeauna cu mult inaintea Android din acest punct de vedere, iar daca Google nu a reusit in 10 ani de Android sa o rezolve, atunci sansele de a o face in momentul de fata sunt extrem de mici, ceea ce mai toata lumea stie deja.

Google. Acestea fiind spuse, Android este bun la multe, dar cand vine vorba despre actualizarile rapide, concentrarea trebuie sa fie pe cu totul altceva.